Jagter du hele tiden illusionen om at være den ideelle leder? Så bliver du sikkert aldrig helt tilfreds. Bliv i stedet guidet til at slippe ud af fælden og få et langt mere tilfredsstillende arbejdsliv og et lykkeligere privatliv som sidegevinst

Skal du bare lige være færdig med næste opgave, nå næste deadline eller over på den anden side af en implementering — og så bliver det hele bedre? Er du holdt op med at lytte til din egen mavefornemmelse i dit lederskab, og navigerer du upræcist efter, hvad du tror en ”rigtig” leder bør gøre?

Så er du måske havnet i idealfælden, hvilket gør, at du aldrig bliver helt tilfreds.

>> Læs artiklen ved at klikke på følgende link: Jobindex

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *