Det er umuligt at se klart, når tankerne kører rundt. Heldigvis behøver du ikke ydre ro for at finde indre ro. Det kan gøres på et øjeblik ved et enkelt perspektivskift.

 

Denne video lærer dig, hvordan du på et øjeblik kan ændre perspektiv, genfinde tilliden og se klart, uanset hvad du står i.

Videoen er #2 i træningsserien til dig, der vil udvikle dit personlige lederskab og finde mere ressourceorienterede perspektiver, på trods af, eller netop fordi, at vi er i en global krise.

 

Træningsvideoen varer 29 minutter, og er en undervisningsvideo. Lad være med at se den, hvis ikke du har ro omkring dig. Du får intet ud af at være fortravlet når du ser den.

Erkendelser og indsigter kan ikke faciliteres på 30 sekunder.

 

Kom i gang med træningen lige her:

https://youtu.be/QwCjDfzGVfQ

 

Jeg håber, du får både værdi og glæde af at følge med, det er min helhjertede intention.

 

 

Vil du blive klogere på, hvordan jeg kan hjælpe dig med at stå stærkt, roligt og tillidsfuldt og have klarhed over, hvad du kan, skal og vil, så ved du, hvor du kan finde mig.

Jeg har på grund af krisen, åbnet for individuelle udviklingsforløb uden merpris, så du kan komme i gang med din udvikling nu.

 

Vil du sikre dig, at du fremover kommer til at se de andre videoer, så skriv dig op til mit nyhedsbrev via dette link: http://eepurl.com/c50AV1

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *