• Foredrag

Find din inspiration og bliv en inspirerende leder

Cecilie Gredal

Inspirator, ledelsesrådgiver og specialist i personligt lederskab

Åbenhjertigt, inspirerende og underholdende

Der er både humor, inspiration og alvor, når jeg holder foredrag om personligt lederskab, det at være inspirerende og kunsten at bruge sin intuition. Fremfor alt får I – udover fælles referenceramme – helt konkrete greb og værktøjer, I kan bruge med det samme. Selv med enkel indsats, kan de have stor effekt på måden I bruger jer selv og hinanden, og I kan skabe endnu bedre resultater sammen.

Alt for meget potentiale spildes. Det er dyrt – menneskeligt såvel som på bundlinjen. 

Vi kan godt have en fortælling om, at vi er “åh så udviklingsparate, dygtige og kreative”. Men sandheden er, at hvis ikke vi evner at styre fri af de idealfælder, der ubevidst holder vores største potentiale indespærret, så er vi lige vidt.
I løbet af dette foredrag lærer I præcis, hvordan I slipper jeres potentiale fri af idealfælderne. I får øget selvindsigt, kollektiv bevidsthed og enkle metoder til, hvordan I kommer godt videre med at slippe jeres potentiale fri.

Jeg advokerer for, at i stedet for vi forsøger at udvide det snærende smalle normalbegreb, så opløser vi det simpelthen.

Hvis vi vil angst, depression, stress og manglende selvværd til livs, så må vi opløse normalbegrebet og de idealfælder, der gør, at vi tror, vi ikke er nok. I dette foredrag, giver jeg mit bud på, hvordan vi skaber et nyt og langt mere ressourceorienteret perspektiv.
Jeg tror nemlig ikke på, at vi skal gøre mere, men i stedet anderledes og måske endda mindre. Frem for alt skal vi have os selv med hele vejen. Dette foredrag er startskuddet til at tage de første skridt.

En karisMAGISK leder skaber i samarbejde med medarbejderne endnu bedre resultater på flere parametre, end nogen troede muligt. 

En karisMAGISK leder er selvbevidst, transparent, tillidsvækkende og stærk i sit personlige lederskab. Og nej, du behøver hverken være ekstrovert eller have en skuespiller i maven for at være en karisMAGSIK leder.
Dette foredrag handler om, hvordan det kan lade sig gøre at skabe et inspireret følgeskab, der er baseret på loyalitet og skaberkraft – i en hverdag, med stigende krav om effektivisering og øget hastighed.

Stop med at sige til dig selv, at det er svært – så får du nemlig ret. 

Det er grunden til, at jeg afslog, da jeg blev spurgt, om jeg ville undervise en gruppe ledere i den svære samtale. Jeg tror ikke på den.

Dette foredrag handler i stedet om, hvad I får ud af kun at holde nødvendige samtaler. De vil nemlig give større ro i maven, tydelighed og helt anderledes gode resultater.

I vil endvidere lære, hvordan I bevidst kan bruge narrativer til at skabe perspektivændringer, der medfører større lethed, nærvær og overskud i ledelsesrollen.

Book et foredrag eller en facilitering

Alle mine foredrag kan også afholdes som workshop, hele og halve kursusdage samt på engelsk.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Referencer

Pin It on Pinterest