• Foredrag

Cecilie er som foredragsholder særligt god til at gøre det svære jordnært. Hun taler i øjenhøjde, hjerte til hjerte, menneske til menneske, så det bliver til at forholde sig til, ligefremt og meget kærligt

Heidi Hammerlund

HR-chef

Det personlige lederskab

Vores tid og fremtid er mere kompleks og mindre givet end nogensinde.

Det stilles høje krav til dig som leder om at være mere bevidst i dit personlige lederskab, så du kan navigere klogere, mere agilt og meningsfyldt.

Derfor er langt de fleste enige om, at dit personlige lederskab er helt afgørende for din trivsel og impact som leder. En undersøgelse bekræfter også, at hele 61 % af vores medarbejderes adfærd bliver påvirket af deres ledere. 61% – det er en impact, vi skal tage alvorligt.

Men et personligt lederskab som virker empowerne på dine medarbejdere og inspirerer, til at gøre en større forskel dukker ikke op af sig selv. Du er nødt til selv at udvikle det.

Dette foredrag går tæt på, hvad et personligt lederskab egentlig er, og giver helt konkrete bud på hvilke fem elementer, der er helt afgørende for at fremkalde din identitet som leder.

Efter foredraget vil du altså vide, hvordan du styrker dit personlige lederskab baseret på netop dit potentiale.

Find lethed og grundglæde i dit lederskab

Kan høje ambitioner og stigende krav om effektivisering forenes med et lederskab med overskud, nærvær og glæde?

JA, selvfølgelig kan det det, endda uden at gå på kompromis med kvaliteten – tværtimod.

Når du udvikler din indsigt i, hvordan du kan bruge dine intuitive talenter til at skabe fantastiske resultater med langt større lethed, så bliver knokleriet, stressen, graden af fejl og manglen på tid mindre.

I løbet af foredraget vil jeg forklare, hvorfor meget af det, vi i bedste mening gør, i virkeligheden slet ikke virker hensigtsmæssigt.

Vigtigst af alt vil du også lære, hvad du kan gøres i stedet, så du kan bryde med Idealfælden, og udvikle et stærkt personligt lederskab, som er baseret på netop dine intuitive talenter og store potentiale.

Jeg glæder mig meget til at inspirere dig til bruge dig selv anderledes, og tage de første konkrete skridt nærmere et lederskab kendetegnet ved lethed og grundglæde.

Efter foredraget vil du vide præcist, hvad der skal til for, at du kan finde og bruge dine intuitive talenter, hvordan du bliver grundglad og får mere tid og lethed i dit lederskab.

Må du elske dine medarbejdere?

Du har måske hørt eller læst et sted, at du ikke må tage dine følelser med på arbejde – eller at du som leder altid, skal være professionel og dermed ikke vise sårbarhed.

Men når du leder uden kærlighed og intuition, så kunne du lige så godt tage på rumrejse med et todimensionelt navigationssystem. For det bliver umuligt for dig at se hele billedet og potentialet og derfor umuligt, at navigere klogt i.

I dette foredrag afmonterer vi de største idealfælder om følelser i ledelse og bliver i stedet klogere på, hvordan du kan lede modigt med både hjerne og hjerte og dermed få øget følgeskab og kvalitativt medspil til forandringerne.

Modig autentisk ledelse med både sårbarhed og kærlighed giver nemlig i sidste ende bedre resultater på bundlinjen.

Foredraget lærer dig, hvordan du leder med kærlighed – uden at det slider på dig – og inspirerer dig til at bruge hele dig selv som leder, så både du og dine medarbejdere vil shine under din ledelse.

Book et foredrag eller en facilitering

Alle mine foredrag kan også afholdes som workshop, hele og halve kursusdage samt på engelsk.

Referencer

Pin It on Pinterest