• Styrk dit personlige lederskab

  Er du et lysende fyrtårn, som andre kan navigere efter, eller joller du rundt i drift?

  Kom med på et af de populære lederudviklingsforløb, og lær at stå stærkt i dig selv.

Stå stærkt i dit lederskab, og lær at mærke, når du træffer de rette beslutninger

Bliv den fantastisk leder, du har inden i dig. Er du leder, selvstændig, specialist eller ejerleder, så er dette lederudviklingsforløb måske noget for dig. Det er her, du finder mere tid, energi og glæde, og du lærer, hvordan dit personlige potentiale kan sættes i spil. På den måde får du en hverdag, hvor du når dine mål uden knokleri.

Jeg er en af landets mest erfarne undervisere indenfor personlig ledelse. Mit populære ledelsesudviklingsforløb har kørt med stor succes i flere år.

Her kombinerer jeg min specialiserede viden indenfor ledelse, talenter og personlig udvikling i et forløb, hvor vi både arbejder med at opløse egne begrænsninger, men også med at booste arbejdsglæde og passionen. Blandt deltagerne er både ejerledere, selvstændige og ledere fra det private erhvervsliv og offentlige institutioner. Nogle har oplevet stort arbejdspres, nogle har et ønske om at finde en ledelsesstil, der passer til deres personlige styrker og talenter. Og andre vil booste deres personlige lederskab og udvikling.

I dette forløb præsenteres du for Idealfælden, KFI-modellen, Ledestjernen og mange flere gennemprøvede modeller indenfor ledelse, som jeg selv har udviklet. Det er alle sammen metoder, der giver dig klarhed og skærper din evne til at træffe beslutninger.

Undervisningen foregår på Skovshoved Hotel i Nordsjælland, og derudover får alle deltagere 1:1 sessioner.

Se videoen, hvor jeg fortæller, hvad du får ud af lederudviklingsforløbet

Det særlige ved dette lederudviklingsforløb er, at det tager udgangspunkt i hver enkelt deltagers personlighed og potentiale

Cecilie Gredal

Inspirator, ledelsesrådgiver og specialist i personligt lederskab

Efter forløbet har du...

 • Dit personlige livskompas, som vil hjælpe dig til at træffe de rigtige beslutninger, prioritere din tid og energi samt finde tilbage til din styrke.
 • Bevidsthed og værdsættelse af netop dine intuitive talenter.
 • Mange let anvendelige teknikker og metoder, der hjælper dig med at lede og navigere stærkt, inspireret, med nærvær og med overskud.
 • En eksklusiv personlig beskrivelse af dine styrker, værdier og essens formuleret af mig.
 • Dit personlige ydre kompas, som giver dig klarhed over, hvor og hvordan du bedst skaber værdi og mening i et 3.0 arbejdsliv
 • Din livsvision og konkrete next steps.
 • Styrken til at lede dig selv og andre personligt, tydeligt og inspireret.
 • Overskuddet til at være rolig, nærværende og grundglad.

Kommende hold

Hold 9 Efterår 2019

Hold 10 Forår 2020

Hold 11 Sommer 2020

Er der ikke nogle af disse hold, der passer til dig?

Praktisk om forløbet

Hvem kan deltage
Du er leder, specialist eller virksomhedsejer og interesseret i at øge og udvikle din bevidsthed om dig selv, dit potentiale, din lederidentitet, blive endnu skarpere på din retning og karisMAGISK i din fremtoning.

Hvornår og hvor
Alle kursusdage er på Skovshoved Hotel, Strandvejen 267, 2920 Charlottenlund.

Alle individuelle sessioner foregår enten via Zoom, videokonference eller hos Cecilie på Højstrupvej 179, 2700 Brønshøj. De foregår i tidsrummet 8.30-15.30.

Hvor meget

 • 2 individuelle sessioner med Cecilie
 • 1 indledende internat med to overnatninger, udsøgt forplejning og tre inspirerende kursusdage på eksklusive Skovshoved Hotel, tæt på vand og skov.
 • 3 enkeltstående undervisningsdage
 • 3 videokonferencer i gruppen med tid til sparring til hver enkelt
 • 1 times livline til brug for akutsparring
 • Afslutningsmiddag

Investering
Din investering i at blive den leder, du selv ville ønske, du havde haft, er på 35.000 kr. ekskl. moms (43.750 kr. inkl. moms).

Du kan også vælge at betale i tre rater mod tillæg. Første rate på 19.000 kr. ekskl. moms betales ved tilmelding. 2. og 3. rate er på 10.000 kr. ekskl. moms forfalder hhv. en og to måneder efter kursusstart.

Det her er det bedste lederkursus jeg nogensinde har været på – og jeg har været på mange!

Virksomhedsejer

Dette er ikke bare et kursus, hvor du går hjem med kursusmappen under armen og tænker nu skal jeg også i gang – nej her bliver du holdt i hånden hele vejen – med skridt i den størrelse du selv er klar til. De værktøjer som Cecilie har lært mig at bruge, giver så god mening og har i flere tilfælde vist sig både at være fantastisk lette at bruge OG meget effektive. Mit ydre liv er ikke anderledes. Jeg har beholdt mit job og min dejlige familie, men jeg ser det hele i et helt andet lys. Jeg ved nu, hvad jeg er værd, hvornår jeg skal sige nej, og hvornår jeg skal sige ja. Jeg kan varmt anbefale Cecilies kursus. Det har været fantastisk – hun får dig til at udrette mirakler.

Ulla BrinkkjærLead auditor, Novo Nordisk A/S

I mit forløb hos Cecilie er jeg blevet meget bevidst om, at jeg ikke vil knokle mere. Jeg har besluttet, at jeg vil være i nærende fællesskaber frem for drænende. Jeg har lært ikke at tænke lige så meget over, hvad andre tænker. Jeg ejer mit eget værd. Jeg er blevet langt bedre til at gå efter det intuitive og impulsive. Jeg forstørrer det positive. Cecilie har en væsentlig aktie i, at jeg er kommet ud af det dødvande, jeg var i.

MortenTeamleder

Forløbet hos Cecilie har været en erkendelsesrejse af dimensioner. Før da undertrykte jeg mine naturlige talenter, fordi jeg bar på en overbevisning om, at jeg skulle ase, mase og knokle for at være god nok. Det var kæmpe øjenåbner, at lethed i arbejdslivet ikke er at snyde – det er at være landet i sin genizone. TAK, Cecilie, fordi du hjalp mig med at finde modet til bare at være mig og gå ud i verden som lige præcis dét.

Charlotte LindForedragsholder og livscoach

Det er det eneste forløb, jeg har været på, som jeg rent faktisk er blevet både gladere og har fået mere energi af. Tidligere har jeg talt med andre, og det rykkede ikke rigtigt. Men efter bare fem minutter i Cecilies køkken, så sker der noget! Da jeg mødte dig Cecilie troede jeg, at jeg skulle have et nyt job. Men det jeg skulle have var et nyt privatliv. Det havde jeg måske nok fundet ud af selv men takket være dig og dit arbejde så er det sket på rekordtid og jeg har det bare SÅ godt.

Merete Juhl WhitmarshHS Coordinator at Novo Nordisk Pharmatech A/S

“Mødet med Cecilie blev en fin begyndelse på en faglig rejse. Med en masse på hjerte, en autentisk og personlig tilgang og en smittende latter stillede Cecilie skarpt på alle mine blinde pletter, mine talenter og mine idealfælder. Og netop dette meget personlige aspekt og blikket for alle de små detaljer gjorde, at vi sammen kom vidt omkring i mit faglige og personlige lederskab. Fra ofte at være frustreret over mit job og rolle som leder, ved jeg nu en masse væsentlige ting, som hjælper mig hver dag.

Marie

Mit perspektiv er i den grad udvidet. Fra stresset, forvirret og usikker på mig selv – til ro indeni og en bedre hvilen i mig selv. Jeg føler mig så meget set af Cecilie, og jeg har fået fremkaldt mine ressourcer og talenter. Jeg har nu tillid til, at min livsvej nok skal folde sig ud. Det har været en dybt berørende proces ledsaget af grin og lethed. Cecilie er eminent til at se i gennem mønstre og blokader, og hun skaber en uhøjtidelig atmosfære. Jeg har følt mig i så gode hænder, og i alle processerne har jeg tydeligt mærket Cecilie’s store menneskekundskab og kæmpe erfaring inden for lederskab. Tak for hjertefuldt følgeskab.

Anne

Kurset var virkelig godt, og jeg elskede hvert minut. Cecilie er fantastisk, og hendes metoder virker. Det mest fantastiske er, at hun ser mennesker, hun gør det lynhurtigt og er så skarp.

Dette kursus har været GULD fra start til slut. Jeg står stærkere og klogere i mig selv, end jeg havde troet muligt.

Marketingschef

Mette Stryhn

Anette Olsen

Camilla Torp Olsen

Daniel Larsen

Malene Mølgaard

Hvordan tilmelder jeg mig?

Den eneste måde, du finder ud af om dette kursus er det rigtige for dig, er ved, at vi taler sammen. Det er essentielt, at vi er et godt match – ellers kan jeg ikke hjælpe dig. Jeg ved, at kurset kan give dig mere, end du tror er muligt på ganske kort tid.

Kontakt mig med det samme, og bed om en afklarende samtale.  Den giver dig klarhed over, hvad du kan se frem til.

Pin It on Pinterest