• Nyt forum for ledere

    Få tid til eftertanke og styrk dit personlige lederskab

Bliv klogere på dig selv og den balancerende livskunst det er at lede andre

Nu kan du blive klogere på dig selv og den balancerende livskunst det er at lede andre – refleksionsrummet Sjælssnaps åbner i 2019.

Det er en udfordring for ledere at være rodfæstet i sig selv og have klarhed, samtidig med at man skal navigere i hverdagens krydspres, høje hastighed og store kompleksitet. Skal du lykkes med det, kræver det, at du tager dig tid til refleksion og eftertanke. På den måde bevarer du overblikket, nærværet og din egen integritet i dit personlige lederskab såvel som i dit øvrige liv.

Det er min erfaring, både fra mine 10 år som leder og de hundredevis af ledere, som jeg har rådgivet, at de fleste ledere ikke får prioriteret den næring til deres sjæl, som er en forudsætning for at kunne lede karisMAGISK med hoved og hjerte – for hvordan gør man lige det?

Her mødes ledere med forskellig baggrund i et forum, hvor vi debatterer og inspireres til at stå stærkt i vores personlige lederskab.

Find ind til kernen af det du tror på

Men hvor er det muligt at være tvivlende og have god tid til at bevæge og bevæges af helt essentielle og eksistentielle emner? Hvor har du mulighed for at finde og genfinde dig selv og blive rodfæstet i dit ståsted?

Det har du hos ’Sjælssnaps’. Når ugen går på hæld, tager vi os tid til at strække nuet og lade os inspirere i fællesskab. Den bærende overbevisning bag konceptet er, at deltagerne ikke nødvendigvis har brug for mere viden, men i stedet har brug for at finde ind til kernen af det, de tror på.

Jeg vil indlede hver gang med et oplæg, der tager udgangspunkt i mine mange års erfaring som leder og ledelsesrådgiver, og efterfølgende vil jeg facilitere eftermiddagen. På den måde skænker jeg netop den sjælssnaps, der gentænder deltagerne, så de bliver genkoblet til den større mening, hvorfra de leder sig selv og andre. Herefter er der mulighed for at fordybe sig i meningsfulde samtaler og aflutningsvist netværke over et glas hvidvin eller blot drage gentændt hjemad.

Trænger du også til en Sjælssnaps?

Hvorfor hedder forummet Sjælssnaps?

Hvordan fungerer det, og hvad er det vi skal?

Hvad er forskellen på lederudviklingsforløbet og Sjælssnaps?

Hvem er refleksionsrummet for?

Formålet med refleksionsrummet Sjælssnaps

Efter forløbet har du...

  • et gentændt og stærkt inspireret lederskab
  • udviklet din bevidsthed om dit lederskab
  • adgang til teori, metoder og ideer, som du kan bruge til at håndtere paradokser og udvikle dig i dit personlige lederskab
  • en større følelse af frihed, forbundethed og mening
  • fået inspiration til, hvordan du leder andre gennem dilemmaer og reducerer kompleksitet
  • en plads i et samskabende netværk af ligesindede nysgerrige og bevidste ledere, der ønsker at blive endnu klogere på sig selv, hinanden og ledelse

Er du et lysende fyrtårn, som dine medarbejdere kan navigere efter, eller joller du rundt i drift?

Cecilie Gredal

Inspirator, ledelsesrådgiver og specialist i personligt lederskab

Praktisk om Sjælssnaps

Facilitator: Cecilie Gredal, specialist i personligt lederskab, inspirator og ledelsesrådgiver.

Hvem kan deltage: Du er leder, specialist eller virksomhedsejer og interesseret i at blive klogere på dig selv, hvad du tror på, bevæges af og din gerning.

Hvad er netværket ikke: Et sted hvor du pitcher dig selv og din overflade. Et sted, hvor du får svar med to streger under og en garanti for værdi uden selv at deltage aktivt.

Hvornår: I 2019 på følgende fredage: 25/1, 29/3, 14/6, 23/8, 25/10 og d. 6/12. Hver gang er det klokken 13-16 med efterfølgende hvidvin, netværk og mulighed for at tale med hinanden og Cecilie Gredal frem til klokken 17.

Hvor: Min bærende pointe er, at du som leder skal have overblik, stå stærkt og inspireret i dig selv, som et lysende fyr dine medarbejdere kan navigere i forhold til – fremfor at jolle rundt i drift og “redde både”. Derfor har jeg valgt, at vi skal være i sjælfulde og utraditionelle lokaler på ‘Fyrskibet XI’ i hjertet af København på Frederiksholms Kanal 25.

Hvor meget: 6 optankninger i et uvurderligt berigende refleksionsrum.

Pris: Kr. 12.000 eksklusiv moms for det fulde forløb.

OBS! Det er muligt at melde sig til løbende med forholdsmæssigt reduceret pris.

Vil du sikre dig en plads i refleksionsrummet Sjælssnaps?

Pin It on Pinterest