• At være karisMAGISK

    Og nej, det er ikke en stavefejl. Jeg taler ikke om, at du skal være karismatisk. Du skal som leder være karisMAGISK.

Når du lader dig inspirere og lærer at stå stærkt i dig selv, så bliver du inspirerende og karisMAGISK

Cecilie Gredal

Inspirator, ledelsesrådgiver og specialist i personligt lederskab

Lad andre mærke din indre ild

På mine ledelsesforløb taler vi ofte om inspiration. Om at blive inspireret. Og om at være inspirerende. Et godt eksempel er den amerikanske forkæmper for racelighed, Martin Luther King. Han var en leder, der inspirerede.

Han fik skabt en enorm loyalitet og følgeskab hos tusindvis af amerikanere – både blandt de afroamerikanske grupper og den store hvide middelklasse. De fleste kender hans verdensberømte tale:

“I have a dream…”

Inspirationen og passionen ramte enhver, der hørte ham tale, fordi den blev båret af hans dybe og ærlige ønske og mission om at ændre verden – det smittede, tændte håb og gav retning. Forestil dig, at han i stedet havde rejst sig op og sagt:

“Vi skal vækste, og jeg har en femårsplan…”

Effekten er ikke rigtig den samme, vel? Men det er det, der sker i mange virksomheder i dag. Hvis der er noget, vores verden har brug for, så er det håb. Og når vi ser lyset og håbet, så går vi den vej. Sådan er det også på en arbejdsplads.

Forskellen på at være karismatisk og være karisMAGISK er, at du i sidstnævnte formår at få lyset og potentialet frem i andre, så der opstår en magi i rummet, og loftet for hvad der er muligt løfter sig.

Cecilie Gredal

Inspirator, ledelsesrådgiver og specialist i personligt lederskab

Bliv en karisMAGISK leder

Der er ikke noget, der er så tiltrækkende som folk, der er inspirerede. Du ved det godt, du tiltrækkes selv af mennesker, hvis øjne lyser af deres drøm og fremtidsvision om at gøre en forskel på et særligt felt, så man virkelig kan mærke den. Dem har man lyst til at følge, og på samme måde får dine medarbejder lyst til at følge dig.

Hvis du vil inspirere andre, så handler det i meget høj grad om at DU selv er inspireret og er god til at holde energien høj hos dig selv. Kun derfra kan du tale ind i et større hele, en større mening, hvor andre mærker din indre ild og den forskel, du ønsker at skabe i verden.

Det er her, du bliver en karisMAGISK og tiltrækkende leder, som andre gerne vil følge og ledes af på rejsen – ligesom Martin Luther King var.

Vil du gerne lære, hvordan du bliver en inspirerende og karisMAGISK leder?

Så kan det være, at mit lederudviklingsforløb er det rette for dig.

Pin It on Pinterest