• Referencer

    “Jeg tror ikke på, at der er noget som helst galt med dem, jeg danner følgeskab med. De skal ikke fikses, men i stedet lære at se og forstå sig selv anderledes.”

Jeg hjælper livsambitiøse ledere, ejerledere, specialister og ildsjæle med at finde deres personlige potentiale og sætte det i spil. Her er en række af de virksomheder og ledere, jeg har haft den fornøjelse at arbejde sammen med.

Det siger mine kunder

Det her er det bedste lederkursus jeg nogensinde har været på – og jeg har været på mange!

Dette er ikke bare et kursus, hvor du går hjem med kursusmappen under armen og tænker nu skal jeg også i gang – nej her bliver du holdt i hånden hele vejen – med skridt i den størrelse du selv er klar til. De værktøjer som Cecilie har lært mig at bruge, giver så god mening og har i flere tilfælde vist sig både at være fantastisk lette at bruge OG meget effektive. Mit ydre liv er ikke anderledes. Jeg har beholdt mit job og min dejlige familie, men jeg ser det hele i et helt andet lys. Jeg ved nu, hvad jeg er værd, hvornår jeg skal sige nej, og hvornår jeg skal sige ja. Jeg kan varmt anbefale Cecilies kursus. Det har været fantastisk – hun får dig til at udrette mirakler.

I mit forløb hos Cecilie er jeg blevet meget bevidst om, at jeg ikke vil knokle mere. Jeg har besluttet, at jeg vil være i nærende fællesskaber frem for drænende. Jeg har lært ikke at tænke lige så meget over, hvad andre tænker. Jeg ejer mit eget værd. Jeg er blevet langt bedre til at gå efter det intuitive og impulsive. Jeg forstørrer det positive. Cecilie har en væsentlig aktie i, at jeg er kommet ud af det dødvande, jeg var i.

Forløbet hos Cecilie har været en erkendelsesrejse af dimensioner. Før da undertrykte jeg mine naturlige talenter, fordi jeg bar på en overbevisning om, at jeg skulle ase, mase og knokle for at være god nok. Det var kæmpe øjenåbner, at lethed i arbejdslivet ikke er at snyde – det er at være landet i sin genizone. TAK, Cecilie, fordi du hjalp mig med at finde modet til bare at være mig og gå ud i verden som lige præcis dét.

Det er det eneste forløb, jeg har været på, som jeg rent faktisk er blevet både gladere og har fået mere energi af. Tidligere har jeg talt med andre, og det rykkede ikke rigtigt. Men efter bare fem minutter i Cecilies køkken, så sker der noget! Da jeg mødte dig Cecilie troede jeg, at jeg skulle have et nyt job. Men det jeg skulle have var et nyt privatliv. Det havde jeg måske nok fundet ud af selv men takket være dig og dit arbejde så er det sket på rekordtid og jeg har det bare SÅ godt.

“Mødet med Cecilie blev en fin begyndelse på en faglig rejse. Med en masse på hjerte, en autentisk og personlig tilgang og en smittende latter stillede Cecilie skarpt på alle mine blinde pletter, mine talenter og mine idealfælder. Og netop dette meget personlige aspekt og blikket for alle de små detaljer gjorde, at vi sammen kom vidt omkring i mit faglige og personlige lederskab. Fra ofte at være frustreret over mit job og rolle som leder, ved jeg nu en masse væsentlige ting, som hjælper mig hver dag.

Mit perspektiv er i den grad udvidet. Fra stresset, forvirret og usikker på mig selv – til ro indeni og en bedre hvilen i mig selv. Jeg føler mig så meget set af Cecilie, og jeg har fået fremkaldt mine ressourcer og talenter. Jeg har nu tillid til, at min livsvej nok skal folde sig ud. Det har været en dybt berørende proces ledsaget af grin og lethed. Cecilie er eminent til at se i gennem mønstre og blokader, og hun skaber en uhøjtidelig atmosfære. Jeg har følt mig i så gode hænder, og i alle processerne har jeg tydeligt mærket Cecilie’s store menneskekundskab og kæmpe erfaring inden for lederskab. Tak for hjertefuldt følgeskab.

Kurset var virkelig godt, og jeg elskede hvert minut. Cecilie er fantastisk, og hendes metoder virker. Det mest fantastiske er, at hun ser mennesker, hun gør det lynhurtigt og er så skarp.

Dette kursus har været GULD fra start til slut. Jeg står stærkere og klogere i mig selv, end jeg havde troet muligt.

Mine kunder er blandt andre

Pin It on Pinterest