gcl-fp

Reignite your Leadership

Ingen af os kan ’løfte’ andre til et højere bevidstheds- og energiniveau end vi selv er på. Som leder er det derfor afgørende vigtigt, at du rent faktisk får prioriteret dit overskud og personlige udvikling - da dine medarbejeres energi og kreativitet vil afspejle dig.

Efter flere års Coronahåndtering, arbejdspres og krig som bekymrer er det tid til, at du som leder bliver rekalibreret og genforbundet med din passion, formål og kreativitet.

Reignite your leadership er et dagsseminar, der har til formål at vitalisere dig og give dig mulighed for at komme ind til kernen af det allervæsentligste for dig, så du igen kan lede inspireret med ægte overskud.

Du kan forvente at få et større perspektiv på dit liv, dine ressourcer og klarhed til at sætte dem bedre i spil.

Du vil få mere viden og træning i, hvordan du står stærkt i dig selv, leder med din intuition og øger din energi og kreativitet. Den viden vil du ikke alene få af mig, men gennem praktiske øvelser, som du til enhver tid kan bruge igen.

Der er ingen forberedelse til dagen, men du skal møde op med åbent sind og lyst til at tage livtag med din livsnerve. Resten faciliterer jeg.

Dagens program bliver alt andet end støvet og byder på føde til såvel din sjæl, hjerne, krop og hjerte. Det bliver sjovt, seriøst, dybt og let – og selvfølgelig fagligt på flere planer. Vi skal både være aktive og fordybede, så tag tøj på, som du kan bevæge dig i og lad de høje hæle og præstationspresset blive hjemme.

Dagsprogrammet afsluttes kl. 16.30. Derefter er der rekreativ pause med mulighed for gåtur i smukke Tisvilde eller badning for de friske, hvorefter aftenprogrammet begynder kl 17.30 med drinks på terrassen, middag med mening og en musikalsk overraskelse.

Du kan roligt begynde at GLÆDE dig til en fantastisk dag i godt og inspirerende selskab. Det gør jeg!

Tilmelding

Der er begrænset antal pladser til seminaret. Tilmelding sker ved at sende en mail til kontakt@ceciliegredal.dk, med navn på alle deltagere, stillings- og faktureringsoplysninger samt evt. kosthensyn, hvorefter du modtager en faktura. Først når den er betalt, er din plads sikret.

NB! Er du inden d. 1/5 tilmeldt næste hold af ’Game-changing Leadership Uddannelsen’ er din deltagelse på seminaret gratis. Læs evt. mere om uddannelsen her >>> 

Har du spørgsmål eller andet du vil vende, så send mig en mail eller ring på 42321290

Praktisk

Dato: Mandag d. 9/5 – 2022 kl. 9.30-16.30
(morgenbuffet og landing fra kl 9-9.30)
Aftenarrangement fra kl. 17.30-21.30

Sted: Sjælfulde Pension Kildegaard,
Kildegårdsvej 5, 3220 Tisvildeleje

Pris: Dagsarrangement 5.000 kr. + moms.
Aftenarrangement 1.000 kr. + moms
Ved deltagelse af flere personer fra samme organisation gives 15 % rabat per person, når I tilmeldes samtidigt.

Overnatning: Kan bookes direkte gennem
Kildegaard til særpris 500 kr. på: Tlf 48707153 eller booking@kildegaard-tisvildeleje.dk

Tilmelding - Reignite Your Leadership

Udfyld formularen herunder for at tilmelde dig Reignite Your Leadership

Game-changing Leadership

Der optages kun 12 personer på hvert uddannelseshold, og det er kun muligt at tilmelde sig efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Når du har udfyldt og indsendt skemaet herunder, vil du blive kontaktet direkte af Cecilie.

Få værktøjerne til at forandre verden med dit lederskab

Få gamechangende inspiration og indsigt, så du kan tage dit lederskab til næste niveau – direkte i din indbakke.

Teamforløb

Jeg vil gerne høre mere omkring et teamforløb hos Cecilie.