Exceptionel god til at se, hvad hver enkelt er god til

Jeg har tidligere tænkt, at min værdi som direktør hovedsageligt har ligget i min tekniske viden. Gennem Cecilies lederudviklingsforløb er jeg blevet klogere på værdien af alle mine talenter og er nu bevidst om, hvordan jeg bedre kan inspirere mine medarbejdere. Resultatet er, at jeg står stærkt i mig selv og handler med meget større naturlighed. Jeg har skrællet begrænsende idealfælder af, og dermed har jeg fundet meget større værdi og lethed i at lede som mig. Mit mål var at stå knivskarpt som leder, og få klarhed over, hvad det er vigtigst, at jeg bidrager med i min lederstilling. Og som vestjyde kan jeg sige, at det går meget godt med det.

Samarbejdet med Cecilie har været mega inspirerende, hun er exceptionel god til at se, hvad hver enkelt deltager særligt er god til. Forløbet adskiller sig fra andre lederkurser ved, at Cecilie fokuserer meget på lige præcis mine kompetencer, hvad jeg kan, og hvordan jeg bruger det bedst – frem for at fokusere på nogle generelle lederkompetencer. Tak for et inspirerende og udviklende forløb.

Tilmelding - Reignite Your Leadership

Udfyld formularen herunder for at tilmelde dig Reignite Your Leadership

Game-changing Leadership

Der optages kun 12 personer på hvert uddannelseshold, og det er kun muligt at tilmelde sig efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Når du har udfyldt og indsendt skemaet herunder, vil du blive kontaktet direkte af Cecilie.

Få værktøjerne til at forandre verden med dit lederskab

Få gamechangende inspiration og indsigt, så du kan tage dit lederskab til næste niveau – direkte i din indbakke.

Teamforløb

Jeg vil gerne høre mere omkring et teamforløb hos Cecilie.