Testimonials

Jeg tror ikke på, at der er noget som helst galt med dem, jeg danner følgeskab med. De skal ikke fikses, men i stedet lære at se og forstå sig selv anderledes. Det er min fornemmeste opgave at fremkalde deres potentiale, som man gør med et fotografi i et gammeldags mørkekammer. Først skal der lyses på det, derefter skal det fremkaldes til det står skarpt og klart og til sidst fikseres gennem tillid til, at det ikke alene er bæredygtigt men også livstidsholdbart.

Det er en proces, der kræver en tillidsfuld og ligeværdig relation. Derfor er du ikke min klient, men min kunde, som jeg træder ind ringhjørnet hos og træner og underviser dig i at blive den bedste udgave af dit fremtidige selv.

Hvem er mine kunder?

Jeg hjælper livsambitiøse ledere, ejerledere, specialister og ildsjæle med at finde det fodfæste, de har tabt og med at slippe ud af Idealfælden. Og hvis du er interesseret, kan jeg også hjælpe dig med at folde dine potentialer ud og værdsætte dine styrker, så du kan leve det liv, du på nuværende tidspunkt måske nærmest ikke tør tro på er en mulighed.

Jeg tror ikke på, at der findes et quick fix, så hvis du mener, at din lykke er gjort efter en enkelt session, er det ikke mig, du skal samarbejde med.

Dermed ikke sagt at det er langt og svært. Erkendelser kan godt komme hurtigt, men det er min erfaring, at vi er nødt til at have følgeskab i vores udviklingsproces og hjælp til at blive på sporet, mens vi øver os og kommer i tvivl, for ellers vender vi tilbage til vores gamle mønstre – med endnu et svidende nederlag i rygsækken.

Jeg tilbyder, at facilitere den proces, der passer præcis til dig, og du får mit følgeskab hele vejen, så du sikrer dig, at du kommer helt i mål med at lave reelle livstidsholdbare forandringer.

Hvad siger de?

Langt de fleste af mine kunder ønsker at være anonyme. Det betyder meget for mig, at respektere dette. Derfor fremgår deres stillingsbetegnelser ikke, og deres navne er opdigtede.

Jeg har egentlig altid været ret stærk og synes at jeg stod ret roligt i mig selv. På en eller anden måde var følelsen af ro og tryghed forsvundet og i stedet var jeg blevet en tom skal, hvor jeg slet ikke længere kunne mærke noget. Jeg var aldrig rigtig glad og gik bare rundt og overlevede fra den ene dag til den anden. Jeg kunne ikke engang selv sige hvad der var galt eller hvad der skulle laves om – jeg kunne bare se på mig selv og min familie at det ikke længere virkede og der var ingen af os, som havde det særlig godt.

Da jeg fandt Cecilie fik jeg pludselig håbet tilbage. Jeg fik en følelse af at det kunne blive anderledes. Jeg troede ikke helt selv på det, men jeg turde ikke lade være med at prøve det af. Efter mit første møde med Cecilie kunne jeg mærke at det her var rigtigt, men jeg havde stadig rigtig svært ved at tro på at det jeg kunne lykkes med at få et nemmere liv.

Cecilie forholdt sig helt roligt og fik givet mig så meget håb at jeg efter et stykke selv begyndte at tro på at jeg også kunne få letheden tilbage og leve et andet liv end den kamp jeg var endt i.

Igennem hele mit forløb har Cecilie hele tiden stået lige ved siden af mig. Hun har trøstet, støttet og klappet i hænderne når det har været nødvendigt og det har givet en kæmpe ro og overskud til at leve det liv jeg gerne vil. Et liv fyldt med kærlighed, lethed og nydelse.

Det er lykkedes at få glæden tilbage i mit job og i mit privatliv. Det ser måske ikke ud af særlig meget for andre, men for mig har det ændret mit liv og gjort mig i stand til at tro på at jeg står stærkt i mig selv, og at jeg faktisk er god nok som jeg er. Det er en fantastisk følelse at vide at jeg selv har lavet forandringen ved at blive opmærksom på hvilke ting jeg skulle stoppe med at gøre, for at kunne få det liv jeg gerne vil have.

Cecilie har været en fantastisk støtte og uden hende var jeg aldrig lykkes med at genfinde glæden og letheden i mit liv – det var været det vildeste og mest fantastiske forløb sammen med den skønneste og mest fantastiske kvinde ❤ Lotte, Associate manager

Jeg var faret vild i mit liv.

Stressramt, tung i krop og sind og lammet af frustration og afmagt havde jeg mest lyst til at flygte fra mit eget liv. Anede ikke hvorhen, og kunne ikke orientere mig.

Efter første telefonsamtale var jeg ikke i tvivl om, at Cecilie var den rette til at vise vej – udenom quick-fix og sædvanlige lappeløsninger – til det liv jeg ikke længere orkede at drømme om.

Et liv med klarhed, lethed og glæde.

Med sin favnende indlevelse og sit givende nærvær har hun udgjort mit overblik mens mit eget var ude af drift, og guidet mig skridt for skridt (bl.a. gennem kompas-arbejdet) ud af destruktive mønstre, og ledsaget mig på den tranformerende vej – paradoksalt nok tilbage til mig selv – til generobringen af glæde – og til et nyt og dybere niveau af klarhed.

Her mod afslutningen af tre-måneders-forløbet er jeg dybt taknemlig for mit møde med Cecilie og for mit valg af investering – for det er bare SÅ meget federe at være mig..!

Cecilie er på alle måder et berigende bekendtskab, der forbilledligt balancerer sit personlige engagement med høj grad af professionel viden og indsigt. På en bund af tillid og varme skaber hun det bedst tænkelige afsæt for udvikling.

De uoverskueligheder de fleste af os bøvler med, kan oftest skrælles ned og vise sig befriende enkle. Det enkle er nemt at forstå, men langt sværere at praktisere. Forløbet med Cecilie sender mig videre med klarhed om retning, og hvad mine pejlemærker er, når kursen skal justeres.

Jeg kunne unde alle mennesker at have en Cecilie med sig.

Med alt det jeg har med mig, er det som om jeg tager hende med mig i lommen.

Behøver jeg at understrege min anbefaling? 😉 Majbritt

Jeg var hvirvlet ind i et uoverskueligt job og havde intet liv.

Nu har jeg et fantastisk job og et vidunderligt liv – udefra set er alt det samme, men inden i mig er alt anderledes.

Cecilie har på kort tid åbnet mine øjne for mine egne evner. Cecilie har været nærværende og oprigtig og har taget mig mentalt i hånden og guidet mig til at finde vejen.

Hun hjalp mig med at få det liv, som jeg ikke troede var muligt. Kan du genkende situationen, så kan du måske regne ud, at jeg på det varmeste anbefaler dig at kontakte Cecilie, hun kan også hjælpe dig. Anna

Hold kæft, hvor er jeg blevet klog på mig selv i mødet med dig, kære Cecilie

Du har ikke lært mig mange nye ting om mig selv – eller fået mig til at indse nye ting omkring mig selv. Men du har fået mig til at se sammenhængene. Det har du virkelig.  Med den indsigt kom der også en klarhed – en klarhed, der gjorde, at jeg for første gang reelt var i stand til at ændre på tingenes betydning. Selv sætte dagsordenen, selv ”take charge of my own life”.

I mit arbejdsliv er jeg nu begyndt at bruge mine ny erhvervede kompetencer. Jeg bruger det i forbindelse med enkelt samtaler med mine medarbejdere /kollegaer. Jeg bruger dem i forbindelse med teamfacilitering og kommunikation kollegaer imellem og i teams. Jeg bruger mig selv bedre – ser hvor jeg giver værdi for mig, den enkelte og organisationen.

Det var godt at vide, at der altid var en livline – jeg kunne jo bare ringe (eller skrive) og du var altid hurtig til at vende tilbage. Det giver sikkerhed. Sikkerhed for ikke at stå helt alene, sikkerhed for at blive hørt.

Du bringer din medmenneskelighed i spil uden, at du bliver terapeuten eller veninden – du bliver samarbejdspartneren i min rejse… eller min transformation tilbage til mig selv. Du hjælper til at skælle nogle lag og noget bull shit af.

Du har en ligefremhed, der er afvæbnede – du samler din viden og gør den tilgængelig, der hvor der er brug for den.

Tak fordi du fulgte med mig hen ad vejen.

Mange tak for ALT!

Stort knus Camilla Camilla

Det har været uvurderligt for mig, at blive klar over mit kompas i forhold til mit arbejde. Jeg havde aldrig troet, at jeg på så kort tid ville kunne få så stor klarhed over, hvad der virkelig er væsentligt for mig, og let kunne se hvor skoen trykker. Pludselig faldt alle brikkerne på plads og jeg ved nu, præcis hvad jeg skal. Metoden er god, men jeg var aldrig kommet I mål uden Cecilies evne til at skabe et trygt rum, stille reflekterende spørgsmål og guide mig undervejs i processen. Cecilie, du er skarp, dygtig og ualmidelig tillidsvækende – TAK! Thomas

Du er god til at kalde en spade for en spade Pia

Det jeg troede var vigtigt, viste sig slet ikke at være det. Pludselig blev det meget mere simpelt for mig.

Alene den erkendelse har overraskende nok medført, at jeg har fået mere energi og overskud. Maria

Jeg var dybt ulykkelig, var gået ned med stress i 2014, sad i en jobsituation som ikke var optimal for mig, kunne ikke overskue, at min søn skulle komme hjem fra efterskole, sov dårligt og havde slet intet overskud. Jeg så kun en mulighed og det var at flytte væk fra min mand og min 17 årige søn. Havde kun lyst til, at bo på en øde ø uden andre mennesker omkring mig.

Jeg var rigtig bange for hvad du ville sige, specielt om du syntes jeg skulle blive skilt, den tanke fyldte MEGET i mit hoved. Heldigvis var det slet ikke det, som du foreslog som løsning. I stedet har vi via vores mange samtaler fundet ud af, hvad der giver mig livsglæde og overskud og af den vej fået ændret nogle grundlæggende ting i mit liv.

I dag har jeg opsagt min stilling og begyndt at arbejde sammen med min mand i hans virksomhed, jeg kan sagtens rumme at min søn er hjemme og vores samvær har en helt anden positiv dynamik. Jeg har fundet en ro i mig selv og genfundet glæden i mit ægteskab, som jeg ikke havde før vores samarbejde.

Jeg er SÅ taknemmelig for, at har mødt dig og fået forandret mit billede af mig selv og mine muligheder. Jeg er helt sikkert blevet klogere på i hvilken retning jeg skal, så er det ”blot” at få ændret kursen på supertankeren og drejet skibet i den rigtig retning ☺

Jeg syntes at dette udviklingsforløb med dig har været intenst og nærværende. For mig har det fungeret optimalt, at blive fulgt tæt og have samtaler enten via Skype eller i dit utrolige hyggelige køkken, hvor der altid er te nok eller i din smukke have, når vejret har været godt.

Det har været en KÆMPE fornøjelse at være sammen med dig og jeg kommer til at savne dit skønne grin.

TUSIND Tak og mange knus Annette

Cecilie har en autensitet og nærvær som er sjældent at opleve.

I stedet for at vente til overskuddet kom af sig selv, har jeg fundet ud af, at netop at sørge for at tilgodese mine passioner, faktisk skaber et energioverskud.

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger! Jakob Mikkelsen

Ejer, Kobi Kropsterapi og Senthes I/S

Jeg var meget ked af det. Ked af mit arbejde, ked af mit forhold til min far, ked af den måde jeg var mor på, ked af den kone/kæreste jeg var for min mand – i det hele taget ikke meget glæde, overskud og selvværd i mit liv. Stress-symptomer mærkede jeg også – et meget tungt liv.

På et par måneder har du på din helt fantastiske enestående måde fået vendt tankerne i mit hoved og hjulpet mig med at sortere i, hvad der er vigtigt, og hvad der ikke er så vigtigt – hvor krudtet skal bruges, og hvor det er spildte kræfter. De negative tanker kommer stadig på besøg – men er ikke styrende i mit liv længere.

Jeg har lært at holde af mig selv for den jer er – for jeg ER god nok. Overskuddet til familien er større, konflikterne færre og jeg er så lettet. Og så har det været så nemt at komme her til.

Ændringer i mit mindset, et kompas at styre efter og ikke mindst – dig Cecilie – lige der på skærmen når tingene blev for svære, det har gjort at jeg har et bedre, lettere, lysere og gladere liv et for få måneder siden. Det er nu mine styrker og gode sider jeg viser verden – og jeg øver mig stadig.

Jeg er vild med dine input, dine vinkler på tingene og ikke mindst din latter. Det er så absolut et friskt pust i den rigtige retning:).

Du får de varmeste anbefalinger fra mig (og ikke mindst min mand). Tusind tak for din hjælp og støtte.

De varmeste og kærligste knus fra Louise.

PS Når du læser dette – så husk at jeg er Vestjyde med stort V, og vi er jo ikke kendte for at overdrive vores ord..;) Louise

Jeg var kørt fast i mit arbejdsliv og såmænd også i mit privatliv. Jeg kunne ikke se nogen ‘udvej’ og livet føltes som en tung byrde for mig.

Allerede efter den første samtale med Cecilie havde jeg en stærk fornemmelse af, at hun kunne hjælpe mig med at komme tilbage på sporet – og få nydelsen ind i mit liv igen.

Og ganske rigtigt, sådan kom det også til at gå! Jeg har haft nogle meget givende og hjertevarme samtaler med Cecilie i hendes smukke og kærlige køkkenkrog. Og på telefonen.

Jeg har gennem mit forløb følt mig holdt i hånden og aldrig følt mig alene. Nu her nogle måneder efter at vi afsluttede forløbet genklinger Cecilies ord og latter stadig i min bevidsthed – og jeg ved, at mit liv aldrig bliver helt det samme igen. Og hurra for det!

Mit nye jeg er super dygtig til at sige fra, sige til, sige pyt… Og til at tro på, at jeg er NOK lige præcis som jeg er. Jeg skal bare være helt mig selv! Tænk hvis jeg havde vidst det for 30 år siden 🙂

Jeg giver Cecilie mine varmeste anbefalinger! Annette T

I Cecilies køkken er man i sikkerhed. Sådan er det. Der er ro til at tænke, sparre og perspektivere. Der er tid til at tale de små dagligdagsting igennem og se dem i et større perspektiv. Cecilie kommer med brugbare alternativer til alle de gamle vaner. Hun hjælper en videre. Man ved bare, at hun er i ens ringhjørne fra første sekund.

Cecilie er fuld af energi og imødekommenhed og vigtigst af alt, så kan hun lytte med øjne, der lyser, og dét er noget helt særligt. I starten tænkte jeg: ”Gad vide, om hun synes, at det er noget mærkeligt noget, jeg fortæller?”, men jeg fandt ud af, at det gør hun slet ikke. Hendes øjne lyser af interesse og vilje til at hjælpe. Hun lytter, kommer med sit sindssygt klare perspektiv på tingene, og det smitter, så man kan se sin egen situation udefra og på den måde se løsningerne.

Da jeg startede hos Cecilie for ca. tre måneder siden, kunne jeg ikke se vejen ud af min situation. Jeg havde prøvet alt muligt før, og det havde aldrig rigtig virket. Cecilie sagde til mig, at jeg ikke skulle forvente at blive ”en ny mig”, men at hendes andre kunder havde sagt, at de havde fundet en ro i deres liv, som de ikke havde haft før. Og det er lige præcis det, som er sket for mig. Nu ser jeg fremad og har tiltro til, at jeg nok skal klare det, jeg møder på min vej. Jeg er stadig mig, men i en stærkere version. Jeg føler, at jeg er lige præcis den, som jeg skal være. Viola

Tusind tak for de dejlige ord, Cecilie.

Det er ALTID en god og opløftende oplevelse at tale med dig. Du har så meget god energi, der selv gennem en telefon, flyder over i en. Tine

Jeg faldt, og først fandt jeg dig, og hen ad vejen sørme også mig selv ?

Du har hjulpet mig til at ændre mit mindset i forhold til mit selvbillede, og mine forventninger til mig selv.

Men det helt unikke ved dig, som jeg først ”opdagede” til slut, er at du har formået at holde en rød tråd, som endte med at vise mig ud af det mørke jeg var i.

Det er dette overblik, der gør den helt helt store forskel, på det DU giver og det vi kan læse i dameblade/ selvudviklingsbøger el lign.

Der er mange af de samme pointer, men du har med dit varme engagement og dit kloge hoved en evne til at lade det komme i den rigtige rækkefølge, og i de præcis rigtige doser, der sikrer, at det ikke bare bliver ord, men en håndsrækning til reel menneskelig udvikling.

Dette er jeg dig meget taknemmelig for, ligesom at jeg er taknemmelig for, at du er blevet ved at holde ud, blevet ved at være anderkendende og nysgerrig på trods af min skepsis undervejs.

Det har hjulpet mig utrolig meget, at du har troet så meget på mig og mine evner. OG! -at du har givet udtryk for at være så begejstret for min personlighed, at det efterhånden smittede af på mig selv også!
Det er en fantastisk styrke hos dig.
Du ser lyset i mennesker, og du puster så meget til det, at det til sidst skinner så klart, at det også kan ses af den du puster til.
Sikke en kærlig gerning!

Tak for din hjælp, din tilstedeværelse og din altid glade og positive energi. Julie

Jeg levede i idealfældens magt. I flere år følte jeg mig energiforladt, tom, utydelig og utilstrækkelig. Jeg så mennesker omkring mig som sprudlede af glæde og energi og jeg længedes efter det samme. Længe havde jeg bare bidt tænderne hårdere og hårdere sammen for at komme gennem dagen. Til sidst følte jeg mig SÅ skrækkelig udbrændt. Min krop gjorde ondt, og jeg overvejede lykkepiller. Jeg følte mig som en skygge af mig selv. Det var svært at glæde mig til noget som helst. Selv den årlige badeferie med familien virkede uoverskuelig. Jeg skammede mig over, ikke at glæde mig til ferie med dem jeg elsker mest.

Jeg havde haft så travlt med at opfylde andres behov, at jeg ikke engang kendte mine egne…

Jeg har også konsulteret andre i årenes løb, fulgt en tilgang/teori eller whatever, og så har det været deres arbejde, uanset kundernes fremgang – ingen gav mig svar på, hvordan jeg fik det bedre. For dig er der en tydelig mission om, rent faktisk gerne at komme i mål. At det har en betydning, at kunden får noget ud af forløbet og oplever fremgang. Derfor tror jeg, at du også sparker mere røv! Andre jeg har været hos, har ligesom forholdt sig neutralt til mig og min situation. Du siger tingene, som var du en nær ven eller familie. Siger tingene ligeud i bedste intention og det har været brugbart for mig.

Jeg har fra start været pjattet med din uhøjtidelige måde at kommunikere på. Din direkte facon og ukuelige tro på, at vi alle kan klare det. Udover at du er et dejligt menneske at møde, så tror jeg, at den store forskel har været, at du har givet anvisninger til, hvad jeg kunne gøre. At du vitterligt har stået i mit ringhjørne, som du beskrev det i starten.

Jeg fandt guldet undervejs  Det lå ikke for enden af en regnbue som jeg har ledt efter i mange år. Jeg havde guldet allerede. Du hjalp mig til at få øje på det og for det, er jeg dig evigt taknemmelig. Jeg har det godt igen. Det krævede sin indsats og jeg ved, at jeg fortsat skal øve mig for at blive endnu bedre til at navigere i mit liv.

Tusind tak for dit værdifulde følgeskab <3 Charlotte

Inden jeg mødte Cecilie vidste jeg, at noget ikke var rigtigt. Men hvad ???

Efter mange snakke, fandt vi ind til kernen. Det kostede nogle tårer, nogle korslagte arme, nogle dejlige knus og masser af grin. Når jeg ikke vidste, hvad jeg skulle skrive og tænke, fik Cecilie på forunderlig vis løsnet op for det. Hun forstår også det, du ikke siger.

Jeg har fået en langt større selvindsigt, og respekt for mig selv og accept af, at sådan som jeg navigerer i livet er fint. Og det er OK at sige fra – og i den forbindelse også at sige til. Og husk for guds skyld at tale og tænke pænt og godt om dig selv.

Hele grundtanken omkring mig selv – og mine omgivelser – er ændret. Jeg aner ikke hvor jeg havde været, hvis ikke jeg havde investeret i dette forløb.

Med gode minder fra et hyggeligt køkken hos Cecilie. Karen

Jeg tænkte på et tidspunkt i processen, at det kan du godt glemme! Det er ikke muligt for mig at føle noget som helst, måske er jeg den eneste I verden, der ikke finder ud af, hvad der gør mig glad….

Men så 2 timer efter sad jeg helt målløs.

Tænk det har taget mig 50 år at finde ud af det. Det synes så banalt, så simplet, og det er SÅ meget PLET!

Det har gjort en verden til forskel for mig! Janne

Da jeg startede hos Cecilie var jeg meget trist og frustreret.

Jeg har kæmpet med, at tænke, at hvis jeg bare lige tager mig sammen, gir den en ekstra skalle osv. osv., så ville alle kunne lide mig, altså for det jeg præsterede, og ikke for den person jeg er. I dag kan jeg jo godt se, at det er noget bullshit …

Det har været det helt rigtige for mig, selvom det til tider har været rigtigt hårdt, og kostet blod, sved og tårer, men Cecilie har været der hele vejen igennem, og formået, at holde mig på den rette kurs.

Det har været lidt af en øjenåbner, og en anden måde at tænke på om mig selv, og at hey, jeg er god nok præcis som jeg er, og ikke for, at jeg knokler derudaf, og altid liiige skal nå det hele.

Samtidig har Cecilie lært mig, at værdsætte det jeg allerede har her i livet, og ikke mindst at anerkende mig selv, og mine behov.

Alt dette kræver bevidsthed, og det har jeg i den grad taget til mig, at jeg er lige som jeg skal være, og at JEG skal tage styringen i MIT liv, og stå ved det jeg vil, og ikke leve efter, hvad andre mener vil være godt for mig.

Jeg har lært, at stole på min intuition, som vi sammen fandt ud af, er meget stærk. Der kommer ikke nogen og redder dig, men Cecilie har i den grad vist mig vejen – TAK.

Det har været vildt at se, at jeg har rykket mig så meget som jeg har – selv manden derhjemme har bemærket det…!!

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Cecilie. Sjældent har jeg mødt et så fint, fantastisk, varmt, ærligt, nærværende og empatisk menneske, som Cecilie, som i den grad ønsker, at hjælpe dig på rette spor. Trine

TAK for min nye kone!!! Søren

Gift med kvinde, som jeg har haft i forløb

Jeg husker stadig følelsen af, at være stødt på noget rigtigt, da jeg for første gang læste oplægget til dit webinar, da jeg hørte dig tale om knokleri og lysten til at hive stikket ud.
Jeg er taknemmelig for at jeg fik chancen for at få følgeskab af dig på min rejse mod at finde tilbage til mig selv. Jeg har aldrig fortrudt, ind i mellem har jeg tvivlet og er lidt usikker på at fortsætte alene nu. Men jeg har fået så meget med mig, som jeg ved at jeg kan trække på.
Jeg har elsket din form på forløbet, din humor og evne til at spotte mig og mine evner.
TAK, fortsat god rejse til dig også. Stine

Tak for hjælpen med at blive lige den, jeg skal være. Tak for sparring, gode råd, vejledning, hygge i dit køkken, tøsekaffe og nærvær. Det var helt perfekt. Mette

find styrken og det unikke ved dit personlige lederskab billede til slide-in

Velkommen, så snart du har bekræftet din tilmelding i den mail, du netop har modtaget, får du tilsendt den første del af sommerkurset.

Pin It on Pinterest