topimgdummy@2x

Personligt lederskab

Stå stærkt i dit lederskab som dig

Alt for mange af os bruger alt for meget krudt på teorier, redskaber, og hvad andre tænker. Det skal du skal ikke mere. Du skal lære at skrælle af i stedet for, så du står stærkt som dig. Det er spild andet. Du har guld i dig, og du kan være så inspirerende det øjeblik, du leder præcis som dig. Du skal finde ud af, hvem du er, så du kan blive den fantastiske leder, som har indeni i dig.

Vi har sådan brug for ledere, der har plads til os, og som kan samle og inspirere og gå foran. Og det kan vi først, når vi har indset, at vi er gode nok, som vi er. Det giver os en ro og et nærvær, som skaber tryghed i organisationen.

Det er igennem det personlige lederskab, at du kan blive en endnu bedre version af dig og være karisMAGISK. Og det er igennem det personlige lederskab, at du på en inspirerende måde får andre til at løfte sig, så vi kan skabe ekstraordinært gode resultater sammen.

 

Når du styrker dit personlige lederskab...

  • Bliver du en leder, der inspirerer andre til at udvikle og udfolde deres fulde potentiale
  • Får du følelsen af mening, tilfredshed og overskud ind i dit liv og lederskab
  • Ved du nøjagtig hvem du er, hvad du vil, hvordan du bruger dig selv bedst, og hvordan du genererer bedre resultater
  • Frisætter du din kreativitet, udfolder dit fulde potentiale og gør en meningsfuld forskel
  • Lærer du på en lettere og mere intuitiv måde at bruge det, du allerede ved og kan
  • Får du mere tid, overblik og en indre ro ved at vide, at du bruger den tid du har i livet på det allervæsentligste

Lær at bruge din intuition og værdi-sætte dine talenter

At udvikle sit personlige lederskab handler dybest set om at øge sin selvbevidsthed, så det er muligt at se sig selv klart og lære at værdi-sætte sine talenter. Den store smerte hos rigtig mange af os er, at vi tror, at vi ikke er gode nok. Vi tror, at vi skal have en bestemt uddannelse eller kursus, og når først vi har gennemført det, så bliver vi gode nok. Det er vores ego, vi fodrer. Problemet er, at du kan tage fem tusind kurser, og du bliver stadig ved med at jagte det næste ”liiige om lidt bliver det godt”.

Kender du det med, at det nok skal blive godt liiige om lidt? Så læs med her

I stedet skal du erkende dybt inde i din sjæl, at du er god nok, som du er. Du skal lære at tage kraften helt hjem til dig selv. Du skal lære dine impulser at kende, lære at navigere efter din intuition, lære dine talenter at kende – og lære at værdi-sætte dine talenter.

Få lettere ved at træffe de rette beslutninger

Du kan mærke, når du er det rigtige sted. Du har en helt anden jordforbindelse og indre ro. Du har så stærk en forbindelse til dig selv, at du kan mærke indeni, om en beslutning er rigtig eller forkert. Mange af os arbejder i høj kompleksitet og hastighed. I sådanne miljøer bliver vi forvirrede og kan ikke finde ud af, hvad der er væsentligst, når alt er vigtigt. Men ved at trække kraften helt ind i dig selv, stole på din intuition og værdi-sætte dine talenter, så kan du meget lettere træffe de rette beslutninger.

Mange af de ledere, jeg har på mine lederudviklingsforløb, har dårlig samvittighed over, at de fokuserer på sig selv. Men i virkeligheden er det sådan, at når du har fokuseret på dig selv, står stærkt i dig selv og går i en proces, hvor du udvikler dit personlige lederskab, så kommer det til at holde med at handle om dig. I stedet får du meget mere overskud til andre. Og så kan du meget bedre rumme og lede dine medarbejdere.

Skab større følgeskab og ekstraordinært gode resultater

En leder, der er fyldt op af sit ego, kan ikke se sine medarbejdere. De kommer til at føle, at de ikke bliver set, hørt eller anerkendt – alt det, der gør, at vi kan udfylde vores potentiale. For vi kan ikke lede nogen til et højere niveau, end det vi selv er på. Vi kan sige alt det rigtige, men hvis ikke vi ikke bevarer vores integritet og leder indefra og ud, så gør de som vi gør – og ikke som vi siger, at de skal gøre.

En leder, der til gengæld står stærkt i sig selv, skaber en utrolig stor tillid fra sine medarbejdere. Grunden er, at de ved, hvor de har deres leder. Når du står stærkt i dig selv, så bliver du mere tydelig. Og som følge af, at du ved, at du er god nok, som du er, er det pludselig ikke farligt at spørge om hjælp. Ingen af os kan det hele, og ingen af os skal kunne det hele – heller ikke ledere.

Når du ikke har travlt med at pudse dit ego af, men i stedet læner dig tilbage i dit lederskab med nærvær og overblik, er der plads til dine medarbejdere. De kan finde sig selv, og I kan sammen finde ud af, hvor I gør hinanden gode i stedet for at konkurrere. Det skaber en helt anden kultur. Og det skaber grobunden for, at I sammen kan opnå ekstraordinære resultater.

Vil du styrke dit personlige lederskab
og lære at stå stærkere i dig selv som leder?

Så er du kommet til den rette. Jeg er specialist i personligt lederskab, og det er omdrejningspunktet for al min ledelsesrådgivning. Jeg har arbejdet med hundredevis af ledere, iværksættere og ejerledere.

Er du nysgerrig på, hvordan jeg kan hjælpe dig med at blive til den fantastiske leder, du har indeni i dig? Så kan det være, at mit populære lederudviklingsforløb er det rette for dig.

Læs om lederforløbet her

Gennembrud

Det er kun muligt at tilmelde sig Gennembrud efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Visdom

Det er kun muligt at tilmelde sig Visdom efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Mestring

Det er kun muligt at tilmelde sig Mestring efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Leader(R)evolution

Det er kun muligt at tilmelde sig lederuddannelsen efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Teamforløb

Jeg vil gerne høre mere omkring et teamforløb hos Cecilie.

Få værktøjerne til at forandre verden med dit lederskab

Få gamechangende inspiration og indsigt, så du kan tage dit lederskab til næste niveau – direkte i din indbakke.