snaps
LEDERNETVÆRKET SJÆLSSNAPS

SjælsSnaps

Netværket, der nærer dig som er leder, så du kan (for)blive visionær og karisMAGISK!

Er du mæt af acceleration og mere viden – men hungrende efter refleksionsrum, resonans og dybere visdom?

Søger din sjæl næring og forbindelse til noget ægte og mere meningsfyldt end dit ego og intellekt har været i stand til at finde?

Så er du kommet til det rette sted.

Jeg arbejder dagligt med visionære ledere, og oplever i DEN grad et presserende behov for et netværk, hvor du, som er leder, jævnligt kan komme, connecte med andre og dig selv, blive inspireret og iltet.

Et netværk, hvor du som leder kan blive kalibreret, tanket op, få nye perspektiver og mødes med ligesindede, livsambitiøse ledere.

Ja, ganske enkelt, få næring til din sjæl.

Hvis du har den samme længsel. Så behøver du ikke lede længere - for dét netværk findes og det hedder: Sjælssnaps.

Jeg kører altid hjem med fornyet energi og indsigt

Med over 10 års ledelseserfaring står dette netværk, som et af de bedste, jeg til dato har deltaget i. Cecilie er topprofessionel, hun er nærværende fra start til slut og formår med sin stærke faglighed at bringe alle deltagere ind i både et fælles og eget refleksionsrum. Drømmer du om et netværk, hvor du efter hver deltagelse kører hjem med fornyet indsigt og høj energi. Så kan du trygt vælge et netværk faciliteret af Cecilie.

— Annette Kjær
Centerchef

Dyb inspiration og givende samtaler

På dage, som Cecilie faciliterer, er der dyb inspiration og givende samtaler. Jeg kommer i kontakt med mig selv, min power, intuition og kreativitet. Jeg bliver inspireret til at være mere (og ikke gøre mere). Hele mit mindset og tilgang til mit arbejde og privatliv er forandret efter at have været med hos Cecilie.

— Karina Kühne
IT Projekt Manager, CBS

Jeg genfinder altid balancen

Når jeg er i Cecilies usædvanligt kyndige selskab, genfinder jeg altid balancen mellem mit hjerte og min hjerne, krop og sjæl. Cecilie skærer uærbødigt igennem det overfladiske og tilbyder dybere, højere og overraskende perspektiver og indsigter – ikke udelukkende på mit lederskab, men på hele mit levede liv. Derfor batter det. Derfor rykker jeg.

— Tine Buch Juul
Afdelingschef

Vi starter 12. januar 2024

Tiden er moden

Hvis du minder blot en smule om de ledere, jeg arbejder med til dagligt, så savner du formentlig, at…

 • fordybe dig, forbinde dig med noget dybere og føle dig ægte inspireret
 • revitalisere din kreativitet og din nerve
 • have en dagligdag, hvor du løfter dig fra driften, så du kan agereog kreere det væsentligste – i stedet for blot at reagere på alt det (andre synes er) vigtigt
 • mærke visdommen i dig og dit formål, så du i højere grad kan lede og leve med åbent hjerte og røv i bukserne!

Jeg gætter på, at du som leder er vanvittigt dygtig, arbejdsom og effektiv – og allerede har taget en masse lederkurser. Men også at du savner tid til at kunne forbinde dig til din visdom og i højere grad bruge og udvikle dine talenter, din kreativitet og din intuition

Det skal der laves om på, for du kan kun inspirere andre til det niveau, du selv er inspireret. Du kan kun lede andre så vist, som du modig nok til lede dig selv gennem visdom. Så når du øger dit eget bevidsthedsniveau, løfter du også automatisk bevidsthedsniveauet og effekten af din interaktion og inspirationskraft hos andre.

Foto: CamillaHey.dk

Dette er drivkraften i alt mit arbejde, og som medlem af netværket SjælsSnaps, kommer du i  visdomssjælsfitness så jævnligt, at du rent faktisk også får internaliseret og højnet bevidstheden i at leve det til daglig.

For selvom du ved det meste, så bliver vi grebet af hverdagens accelererende tempo, så hvis du vil sikre dig, at du også lever din visdom, så skal dit fundament holdes ved lige.

Energien skal holdes og højnes.

Og det er nøjagtigt det, som er formålet med netværket SjælsSnaps. Her bliver du på månedlig basis mindet om, hvem du er. Det er her, du hæver din energi - og det er her, du nærer din sjæl.

Sjælssnaps er med andre ord skabt til dig, der vil sikre, at du på månedlig basis bliver iltet og vitaliseret, så du til daglig kan være en karisMAGISK leder, der med langt større lethed skaber de forandringer, som du mærker, der er behov for.

Her finder jeg ligesindende

En udfordring er at finde ligesindede. Nogle at spille bold med. Men her finder jeg præcis det: Ambitiøse, “menneskenørder” og “karismagiske stræbere”, der med sjæl og hjerte ønsker at stråle med det, de står for. Her har vi meningsfulde samtaler med mærkbare mennesker. Det er sårbart og sætter fokus på det væsentlige i trygge rammer. En påmindelse til mig selv om, hvor jeg er på vej hen, at kunne re-kalibrere og samtidig en mulighed for give noget af min power videre til andre.

— Andreas Kjærnø
Head of Department, Semco Maritime

Jeg giver mig plads til læring og udvikling

Jeg giver mig plads til læring og udvikling, når jeg prioriterer at hoppe ud af hverdagen og ind på Cecilie Gredals ledelsesnetværk. Der er plads til den enkeltes refleksioner i et fællesskab af dygtige og kompetente ledere. Energien er høj og nærværet med hinanden og fra Cecilie er stort. For mig er det ofte i pausen fra hverdagen at min udvikling og indsigter virkelig rykker – og det rum til refleksion har jeg i Cecilies netværk.

— Ane Winther Borch
Director, Novo Nordisk

Undervisningen er skarp

Undervisningen er skarp, powerfuld og nærværende. Efter mit første møde med Cecilie vidste jeg, at hun kunne bidrage med at bringe mig videre til next level i mine forretninger. Cecilie er meget indsigtsfuld, yderst dragende og nærmest lidt magisk…

— Charlotte Behrend
Restauratør

Så enkelt er det!

I netværket Sjælssnaps får du adgang til mine mere end 25 års erfaring med læringsledelse, udvikling af talenter og potentiale og evne til at være katalysator for høj bevidsthed og gennembrud. Du får det bedste fra mit daglige arbejde med ledelsesudvikling, toppet med min evne til at gøre det hele konkret og virksomt, samstemme et rum, skabe høj psykologisk tryghed, højne energien og connecte dit hoved og hjerte. 

Sådan foregår det

 • Glæd dig til 1 år med 11 Sjælssnapse-events (juli undtaget)
 • Sjælssnaps afholdes i mit hjem, helt tæt på naturen, måske også i naturen. Her er god energi, højt til loftet og sansesnaps for sjælen
 • Alle events ligger på fredage fra kl. 12.00-17.00, så du kan gå gen-iltet på weekend

VIGTIGT: For at kunne løfte energien, skabe synergi og et stærkt løftende og alsidigt fællesskab, er Sjælssnaps et netværk på max 20 personer, hvori vi faciliterer de nære cirkler og dialoger. Det gør vi, så du trygt kan komme, også selvom du måske er introvert, træt eller helst ville have det småt og nært.

Hver Sjælssnaps vil være forskellig – men byder altid på følgende:

 • Nærvær og forkælelse i et resonnerende og kærligt fællesskab
 • Vi starter med en let og lækker frokost fra 12.00-12.30
 • Meditation og genkalibrering
 • Et inspirationsoplæg over dagens tema
 • Samskabt sparringssnaps på dilemmaer fra udvalgte deltagere
 • Ærlige, dybe samtaler, der åbner op for visere perspektiver
 • Livgivende snapse, som vitaliserer og højner din energi
 • Tid til refleksion, så du kan mærke, hvad der er væsentligst i en dagligdag, hvor alt synes vigtigt
 • Bobler, snacks og gode grin

”Du har ikke brug for mere viden.
Du har brug for fordybelse, inspiration og næring, så du i højere grad kan stå i dit lederskab som den, du allerede er.”

Sjælssnaps er ikke for alle…!

Netværket er ikke for dig, der leder efter et quickfix, mener du har fundet sandheden eller gerne vil finde et forum, hvor du kan flashe dit ego.

Netværket er til gengæld for dig, der er åben og som ønsker at udvikle dig. Fordi du ved, at din dybde som menneske er direkte proportional med din impact som leder.

Det er for dig, der ved, at du bliver en stærk rollemodel for dine medarbejdere, når du er skarp på dit formål, i kontakt med dig selv, din kreativitet og din intuition – og tør bruge dem aktivt i dit lederskab.

Pailletter og slips er velkomne (det er jo fredag!) – men vær klar til at smide facaden uden for døren og nogle gange skoene undervejs, så du kan bevæge dig og blive beriget på andre planer end blot det intellektuelle.

I Sjælssnaps foregår (næsten) intet, som du er vant til – heller ikke fra gang til gang.

Netværket kræver ingen forberedelse, du får ingen dagsorden, og jeg løfter aldrig sløret for, hvad der skal ske. Til gengæld lover jeg, at jeg har styr på det hele, så du trygt kan læne dig tilbage i tillid og lande et bedre sted, end da du kom.

For at sikre netværkets kvalitet, kræver din optagelse en motiveret ansøgning og en kort samtale med mig. Læs mere og ansøg herunder:

img-portrait@2x

Vi starter 12. januar 2024 - Det bliver stærkt, dybt, meningsfuldt, udviklende - og sjovt! – skal du med?

Sjælssnaps løber af stablen
følgende 11 fredage i 2024 – med disse temaer:

12.januar - Overgivelse
9. februar – Resonans
1. marts – Rytme
5. april – Sandhed
3. maj – Skønhed
7. juni – Kærlighed
(Sommerpause)
9. august – Sanselighed

6. september – Poesi
4. oktober – Magi
1. november – Sjæl
6. december – Ekspansion

Investering for et årsmedlemskab i 2024:
45.000 kr. (ekskl. moms)

Det er muligt at melde sig ind løbende hen over året, dog altid med commitment til årets udløb. Måneder, der er passeret, fratrækkes da prisen for det fulde årsmedlemsskab. Eksempel: Ved indmeldelse i april, betales der for april-december (8 gange).
Der gives også 15% rabat, hvis I er flere end to fra den samme virksomhed, der tilmelder jer samtidigt.
Respektrabat for de ambitiøse
Tilmelder du dig både Sjælssnaps og et af mine andre uddannelsesniveauer: Gennembrud, Mestring eller visdom, gives du i alt 10.000 kr. eks. moms i repektrabat for din ambitiøse udvikling.

 

Et selskab af andre powerfulde mennesker

En dag med Cecilie Gredal og et selskab af andre powerfulde mennesker kan næsten ikke beskrives med ord – men kan stadig mærkes i kroppen og i hovedet her over et halvt år efter. Ro, fordybelse, nye idéer, vidunderlig energi og massiv forkælelse. Jeg er stadig, og heldigvis, endnu ikke landet!

— Trine da Silva Veng
Leder, Børnegården Ollerup

Sådan kommer du med

Som tidligere deltagere af netværket er du garanteret deltagelse, hvis du tilmelder dig inden d. 1/11-23.

Er du ny, ansøger du om optagelse til Sjælssnaps ved at udfylde formularen herunder.
I formularen beder jeg dig motivere din ansøgning.

Når du har indsendt formularen, vil jeg kontakte dig for en kort telefonisk optagelsessamtale for at sikre os, at Sjælssnaps er det rigtige for dig.

Jeg GLÆDER mig til at modtage din ansøgning!

Kh Cecilie Gredal

 

Navn(Påkrævet)

Gennembrud

Det er kun muligt at tilmelde sig Gennembrud efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Visdom

Det er kun muligt at tilmelde sig Visdom efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Mestring

Det er kun muligt at tilmelde sig Mestring efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Leader(R)evolution

Det er kun muligt at tilmelde sig lederuddannelsen efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Teamforløb

Jeg vil gerne høre mere omkring et teamforløb hos Cecilie.

Få værktøjerne til at forandre verden med dit lederskab

Få gamechangende inspiration og indsigt, så du kan tage dit lederskab til næste niveau – direkte i din indbakke.