snaps
LEDERNETVÆRKET SJÆLSSNAPS

SjælsSnaps

Netværket, der nærer dig som er leder, så du kan (for)blive visionær og karisMAGISK!

Er du mæt af acceleration og mere viden – men hungrende efter refleksionsrum og dybere visdom?

Søger din sjæl næring og forbindelse til noget ægte og mere meningsfyldt end dit ego og intellekt har været i stand til at finde?

Så er du kommet til det rette sted.

Jeg arbejder dagligt med visionære ledere, og oplever i DEN grad et presserende behov for et netværk, hvor du, som er leder, jævnligt kan komme, connecte med andre og dig selv, blive inspireret og iltet. Ja, ganske enkelt, få næring til din sjæl.

Et netværk, hvor du som leder kan blive kalibreret, tanket op, få nye perspektiver og mødes med ligesindede, livsambitiøse ledere.

Hvis du har den samme længsel. Så behøver du ikke lede længere - for dét netværk er nu en realitet, og det hedder: Sjælssnaps.

Jeg kører altid hjem med fornyet energi og indsigt

Med over 10 års ledelseserfaring står dette netværk, som et af de bedste, jeg til dato har deltaget i. Cecilie er topprofessionel, hun er nærværende fra start til slut og formår med sin stærke faglighed at bringe alle deltagere ind i både et fælles og eget refleksionsrum. Drømmer du om et netværk, hvor du efter hver deltagelse kører hjem med fornyet indsigt og høj energi. Så kan du trygt vælge et netværk faciliteret af Cecilie.

— Annette Kjær
Centerchef

Dyb inspiration og givende samtaler

På dage, som Cecilie faciliterer, er der dyb inspiration og givende samtaler. Jeg kommer i kontakt med mig selv, min power, intuition og kreativitet. Jeg bliver inspireret til at være mere (og ikke gøre mere). Hele mit mindset og tilgang til mit arbejde og privatliv er forandret efter at have været med hos Cecilie.

— Karina Kühne
IT Projekt Manager, CBS

Jeg genfinder altid balancen

Når jeg er i Cecilies usædvanligt kyndige selskab, genfinder jeg altid balancen mellem mit hjerte og min hjerne, krop og sjæl. Cecilie skærer uærbødigt igennem det overfladiske og tilbyder dybere, højere og overraskende perspektiver og indsigter – ikke udelukkende på mit lederskab, men på hele mit levede liv. Derfor batter det. Derfor rykker jeg.

— Tine Buch Juul
Afdelingschef

Vi starter 6. januar 2023

Tiden er moden

Hvis du minder blot en smule om de ledere, jeg arbejder med til dagligt, så savner du formentlig, at…

 • fordybe dig og føle dig ægte inspireret
 • revitalisere din kreativitet og din nerve
 • have en dagligdag, hvor du løfter dig fra driften så du kan agere og kreere det væsentligste – i stedet for blot at reagere på alt det (andre synes er) vigtigt
 • mærke visdommen i dig og dit formål, så du i højere grad kan lede og leve med åbent hjerte og røv i bukserne!

Jeg gætter på, at du som leder er vanvittigt dygtig, arbejdsom og effektiv – og allerede har taget en masse lederkurser. Men at du også savner tid, rum og mulighed for, at kunne forbinde dig til din visdom og i højere grad at bruge og udvikle dine talenter, din kreativitet og din intuition.

Det skal der laves om på, for det er nemlig ledere som dig vi har brug for nu og i fremtiden.

Foto: CamillaHey.dk

Derfor har jeg skabt toplederuddannelsen Gamechanging Leadership og nu netværket SjælsSnaps.

For de har to forskellige formål:

uddannelsen Gamechanging Leadership får du min konkrete sparring til at udvikle høj bevidsthed, tage ejerskab til dine talenter, din identitet og dit formål. Det er på uddannelsen, du lærer, hvordan du bruger din energi og tid klogere, så du kan øge din impact - uden at knokle. Til at skabe et aftryk i verden, du kan være stolt af.

Når det er sagt. Så skal fundamentet holdes ved lige. Energien skal holdes og højnes.

Og det er nøjagtigt derfor, netværket SjælsSnaps er blevet til. Det er i netværket, du bliver mindet om, hvem du er. Det er her, du værner om og hæver din energi - og det er her, du nærer din sjæl.

Sjælssnaps er med andre ord skabt til dig, der vil sikre, at du på månedlig basis bliver iltet og vitaliseret, så du til daglig kan være en karisMAGISK leder, der med langt større lethed skaber de forandringer, som du mærker, der er behov for.

”Lad mig vide mere,” siger du?

Det kan du tro!

Here’s the deal:

For at blive en karisMAGISK leder med større impact, må du først og fremmest tage lederskabet af dig selv alvorligt.

Det gør du ved bevidst at prioritere:

 • tid til refleksion og fordybelse
 • rum for inspiration og næring
 • energigivende fællesskaber
 • revitalisering og kalibrering på sjælsplan

Hvorfor?

Fordi det er forudsætningerne for, at du kan holde din energi høj og dit perspektiv klart. Både privat og professionelt. Det er forudsætningerne for, at du kan gå foran som leder, være en troværdig rollemodel og skabe enestående resultater.

Dag efter dag. Måned efter måned. År efter år.

Her finder jeg ligesindende

En udfordring er at finde ligesindede. Nogle at spille bold med. Men her finder jeg præcis det: Ambitiøse, “menneskenørder” og “karismagiske stræbere”, der med sjæl og hjerte ønsker at stråle med det, de står for. Her har vi meningsfulde samtaler med mærkbare mennesker. Det er sårbart og sætter fokus på det væsentlige i trygge rammer. En påmindelse til mig selv om, hvor jeg er på vej hen, at kunne re-kalibrere og samtidig en mulighed for give noget af min power videre til andre.

— Andreas Kjærnø
Head of Department, Semco Maritime

Jeg giver mig plads til læring og udvikling

Jeg giver mig plads til læring og udvikling, når jeg prioriterer at hoppe ud af hverdagen og ind på Cecilie Gredals ledelsesnetværk. Der er plads til den enkeltes refleksioner i et fællesskab af dygtige og kompetente ledere. Energien er høj og nærværet med hinanden og fra Cecilie er stort. For mig er det ofte i pausen fra hverdagen at min udvikling og indsigter virkelig rykker – og det rum til refleksion har jeg i Cecilies netværk.

— Ane Winther Borch
Director, Novo Nordisk

Undervisningen er skarp

Undervisningen er skarp, powerfuld og nærværende. Efter mit første møde med Cecilie vidste jeg, at hun kunne bidrage med at bringe mig videre til next level i mine forretninger. Cecilie er meget indsigtsfuld, yderst dragende og nærmest lidt magisk…

— Charlotte Behrend
Restauratør

Så enkelt er det!

I netværket Sjælssnaps får du adgang til mine mere end 25 års erfaring med læringsledelse, udvikling af talenter og potentiale. Du får det bedste fra mit daglige arbejde med ledelsesudvikling i bl.a. uddannelsen Gamechanging Leadership, toppet med min evne til at gøre det hele konkret og virksomt, samstemme et rum, skabe høj psykologisk tryghed, højne energien og connecte hoved og hjerte. 

Jeg glæder mig afsindigt til at kickstarte netværket! – så lad mig fortælle, hvad der venter dig:

 • Nærvær og forkælelse
 • Et resonnant og viist fællesskab
 • Inspiration og nye perspektiver
 • Ærlig, dyb og faciliteret networking
 • Oplæg og viden, der rykker dig som leder og menneske
 • Kuraterede indslag, der som livgivende snapse vitaliserer og højner din energi
 • Tid til refleksion, så du kan mærke, hvad der er væsentligst i en dagligdag, hvor alt synes vigtigt

Sådan foregår det

 • Glæd dig til 1 år med 11 Sjælssnapse-events (juli undtaget)
 • Sjælssnaps afholdes et smukt beliggende sted nær København, tæt på naturen og med højt til loftet
 • Alle events ligger på fredage fra kl. 12.00-17.00, så du kan gå iltet på weekend

VIGTIGT: For at kunne løfte energien, skabe synergi og et stærkt løftende og alsidigt fællesskab, er Sjælssnaps et stort netværk, hvor vi faciliterer de nære cirkler og dialoger. Det gør vi, så du trygt kan komme, også selvom du måske er introvert, træt eller helst ville have det småt og nært.

Hver Sjælssnaps vil være forskellig – men byder altid på følgende:

 • Vi starter med en let og lækker flyvende frokost fra 12.00-12.30
 • Inspirerende oplæg over månedens tema
 • Live Sparringssnaps med udvalgte deltagere på scenen med udgangspunkt i månedstemaet
 • Stille refleksionstid
 • Refleksion i grupper
 • Et kreativt og nærende indslag

Bobler, snacks og faciliteret networking fra 16.00-17.00

”Du har ikke brug for mere viden.
Du har brug for fordybelse, inspiration og næring, så du i højere grad kan stå i dit lederskab som den, du allerede er.”

Sjælssnaps er ikke for alle…!

Netværket er ikke for dig, der leder efter et quickfix, mener du har fundet sandheden eller gerne vil finde et forum, hvor du kan flashe dit ego.

Netværket er til gengæld for dig, der er åben og som ønsker at udvikle dig. Fordi du ved, at din dybde som menneske er direkte proportional med din impact som leder.

Det er for dig, der ved, at du bliver en stærk rollemodel for dine medarbejdere, når du er skarp på dit formål, i kontakt med dig selv, din kreativitet og din intuition – og tør bruge dem aktivt i dit lederskab.

Pailletter og slips er velkomne (det er jo fredag!) – men vær klar til at smide facaden uden for døren og nogle gange skoene undervejs, så du kan bevæge dig og blive kærligt udfordret og beriget på andre planer end blot det intellektuelle.

I Sjælssnaps foregår (næsten) intet, som du er vant til – heller ikke fra gang til gang.

Netværket kræver ingen forberedelse, du får ingen dagsorden, og jeg løfter aldrig sløret for, hvad der skal ske. Til gengæld lover jeg, at mit team og jeg har styr på det hele, så du trygt kan læne dig tilbage i tillid og lande et bedre sted, end da du kom.

For at sikre netværkets kvalitet, kræver din optagelse en motiveret ansøgning og en kort samtale med Cecilie. Læs mere og ansøg herunder:

img-portrait@2x

Vi starter 6. januar 2023 - Det bliver festligt, dybt, meningsfuldt og udviklende! – skal du med?

Sjælssnaps løber af stablen
følgende 11 fredage i 2023 – med disse temaer:

6. januar – Vision
3. februar – Formål
3. marts – Forbindelse
14. april – Intuition
12. maj – Energibevidsthed
16. juni – Kreativitet
(Sommerpause)
11. august – Bevidsthed
8. september – Kollektiv intelligens
6. oktober – Transformativ læring
3. november – Perspektiv
1. december – Tid og timing

Investering for et årsmedlemskab i 2023:
50.000 kr. (ekskl. moms)

Der gives 15% rabat, hvis I er flere end to fra den samme virksomhed, der tilmelder jer samtidigt.

Det er muligt at melde sig ind løbende hen over året, dog altid med commitment til årets udløb. Måneder, der er passeret, fratrækkes da prisen for det fulde årsmedlemsskab. Eksempel: Ved indmeldelse i april, betales der for april-december (8 gange).

Et selskab af andre powerfulde mennesker

En dag med Cecilie Gredal og et selskab af andre powerfulde mennesker kan næsten ikke beskrives med ord – men kan stadig mærkes i kroppen og i hovedet her over et halvt år efter. Ro, fordybelse, nye idéer, vidunderlig energi og massiv forkælelse. Jeg er stadig, og heldigvis, endnu ikke landet!

— Trine da Silva Veng
Leder, Børnegården Ollerup

 

Sådan kommer du med

Du ansøger om optagelse i Sjælssnaps ved at udfylde formularen herunder.
I formularen beder jeg motivere din ansøgning.

Når du har indsendt formularen, vil jeg kontakte dig for en kort telefonisk optagelsessamtale.
Proceduren er lavet, for at sikre netværkets kvalitet og integritet.

Jeg GLÆDER mig til at modtage din ansøgning!

Kh Cecilie Gredal

 

Navn(Påkrævet)

Leader(R)evolution

Det er kun muligt at tilmelde sig lederuddannelsen efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Teamforløb

Jeg vil gerne høre mere omkring et teamforløb hos Cecilie.

Få værktøjerne til at forandre verden med dit lederskab

Få gamechangende inspiration og indsigt, så du kan tage dit lederskab til næste niveau – direkte i din indbakke.