Refleksionsrummet ’Sjælssnaps’

’Sjælssnaps’ er et nyt forum for ledere, der ønsker tid til eftertanke for at styrke deres personlige lederskab

Refleksion og eftertanke er ikke en luksus. Det er en bydende nødvendighed, for at du kan være en leder med overskud. Nu kan du blive klogere på dig selv og den balancerende livskunst det er at lede andre – refleksionsrummet Sjælssnaps åbner i 2019.

 

 

Det er en stor udfordring for ledere at være rodfæstet i sig selv og have klarhed, samtidig med at man skal navigere i hverdagens krydspres, høje hastighed og store kompleksitet. Skal du lykkes med det, kræver det, at du tager dig tid til refleksion og eftertanke. På den måde bevarer du overblikket, nærværet og din egen integritet i dit personlige lederskab såvel som i dit øvrige liv.

Det er min erfaring, både fra mine 10 år som leder og de hundredevis af ledere, som jeg har rådgivet, at de fleste ledere ikke får prioriteret den næring til deres sjæl, som er en forudsætning for at kunne lede ”karismagisk” med hoved og hjerte – for hvordan gør man lige det?

Refleksion og eftertanke er nemlig ikke en luksus, men en bydende nødvendighed, for at du kan være en leder med overskud, der genererer følgeskab og skaber mening omkring dig. Og forudsætningen for, at du kan inspirere og lede med autoritet og hjerte er, at du selv er inspireret, afklaret og står stærkt forankret i dig selv, når hverdagen kører af sted.

Find ind til kernen af det du tror på

Men hvor er det muligt at være tvivlende og have god tid til at bevæge og bevæges af helt essentielle og eksistentielle emner? Hvor har du mulighed for at finde og genfinde dig selv og blive rodfæstet i dit ståsted?

Det har du hos ’Sjælssnaps’, som er et nyt refleksionsforum for ledere. Når ugen går på hæld, tager vi os tid til at strække nuet og lade os inspirere i fællesskab. Den bærende overbevisning bag konceptet er, at deltagerne ikke nødvendigvis har brug for mere viden, men i stedet har brug for at finde ind til kernen af det, de tror på.

Jeg vil indlede hver gang med et oplæg, der tager udgangspunkt i mine mange års erfaring som leder og ledelsesrådgiver, og efterfølgende vil jeg facilitere eftermiddagen. På den måde skænker jeg netop den sjælssnaps, der gentænder deltagerne, så de bliver genkoblet til den større mening, hvorfra de leder sig selv og andre. Herefter er der mulighed for at fordybe sig i meningsfulde samtaler og aflutningsvist netværke over et glas hvidvin eller blot drage gentændt hjemad.

”Cecilie løfter stemningen i rummet og taler fra hjerte til hjerte”

Heidi Hammerlund
HR Director hos Nets Group

” Cecilie har en unik evne til at gøre det komplekse forståeligt og nå ud til alle i rummet”

Anna-Katrine Madelung
Projektkoordinator

Få styrket og inspireret dit personlige lederskab

I løbet af de seks fredage, som forløbet består af, vil vi komme igennem adskillige paradokser, modsætninger og dilemmaer, der både gør sig gældende i ledelse og livet i al almindelighed. De kan sættes op således:

N

Ledelsesskjold og autencitet

Vi står op tager vores jakkesæt og professionalisme på og går ud af døren.
Men hvad er det at være professionel leder?
Navigerer vi efter, hvad vi tror er den ‘rigtige’ måde at være leder på – eller efter hvad vi tror på er rigtigt?
Vi vil komme ind til kernen af, hvad lederskab er for os – og hvordan vi står stærkt og autentisk i det.

N

Styrke og sårbarhed

Hvad vil det sige at være en stærk leder?
Hvordan kan du bruge din sårbarhed som en styrke?
Jeg advokerer for, at du kun kan være stærk i dit lederskab, når du favner alt, hvad du er som menneske og at det er netop det, der skaber det største følgeskab og loyalitet hos dine medarbejdere.
Vi vil gå tæt på, hvordan denne balancekunst mestres.

N

Analyser, metoder, evidens - og intuition

Vi kan ikke basere alle vores beslutninger på evidens, metoder og analyser.
Vores intuition er på mange områder vores stærkeste navigatør.
Vi bliver klogere på, hvordan den kan bruges og de udfordringer og gaver der kan være forbundet med at gøre det. 

N

Derudover vil vi blive klogere på tillid, flow og hvordan vi kan lede med lethed og inspiration

 

Når du har været igennem de seks fredage, har du istedet for…

N

et gentændt og stærkt inspireret lederskab

 

 

N

udviklet din bevidsthed om dit lederskab

 

 

N

adgang til teori, metoder og ideer, som du kan bruge til at håndtere paradokser og udvikle dig i dit personlige lederskab

 

 

N

en større følelse af frihed, forbundethed og mening

 

 

N

et stærkere personligt lederskab og identitet

 

 

N

fået inspiration til, hvordan du leder andre gennem dilemmaer og reducerer kompleksitet

 

 

N

en plads i et samskabende netværk af ligesindede nysgerrige og bevidste ledere, der ønsker at blive endnu klogere på sig selv, hinanden og ledelse.

 

 

Vil du sikre dig en plads i refleksionsforummet ’Sjælssnaps’?

”Cecilie er inspirerende, autentisk, nærværende, ærlig, givende, livsbekæftende, energisk og positiv”

Jakob Flindt, Founder
Founder, CEO Worksonline

Kan varmt anbefale Cecilie, hun får dig til at udrette mirakler

Ulla Brinkkjær
Lead auditor, Novo Nordisk A/S

Praktisk om forummet

Facilitator: Cecilie Gredal, specialist i personligt lederskab, inspirator og ledelsesrådgiver.

Hvem kan deltage: Du er leder, specialist eller virksomhedsejer og interesseret i at blive klogere på dig selv, hvad du tror på, bevæges af og din gerning.

Hvad er netværket ikke: Et sted hvor du pitcher dig selv og din overflade. Et sted, hvor du får svar med to streger under og en garanti for værdi uden selv at deltage aktivt.

Hvornår: I 2019 på følgende fredage: 25/1, 29/3, 14/6, 23/8, 25/10 og d. 6/12. Hver gang er det klokken 13-16 med efterfølgende hvidvin, netværk og mulighed for at tale med Cecilie Gredal frem til klokken 17.

Hvor: Da min bærende pointe er, at du som leder skal have overblik, stå stærkt og inspireret i dig selv, som et lysende fyr dine medarbejdere kan navigere i forhold til – fremfor at jolle rundt i drift og redde ‘både’, har jeg valgt, at vi skal være i sjælfulde og utraditionelle lokaler på ‘Fyrskibet XI’ i hjertet af København på Frederiksholms Kanal 25. Fyrskibet er imidlertid under restaurering pt, derfor vil de første to gange være hos MBK A/S – Pilestræde 61, 1112 København K i deres unikt designede lokaler. 

Hvor meget: 6 optankninger i et uvurderligt berigende refleksionsrum.

Pris: Kr. 12.000 eksklusiv moms.

Vil du sikre dig en plads i refleksionsforummet ’Sjælssnaps’?

find styrken og det unikke ved dit personlige lederskab billede til slide-in

Velkommen, så snart du har bekræftet din tilmelding i den mail, du netop har modtaget, får du tilsendt den første del af sommerkurset.

Pin It on Pinterest