• Om

Vi skal ikke fikses, men i stedet lære at se og forstå os selv klart.

Jeg er erfaren leder indenfor det offentlige og har en særlig viden om læringsprocesser. Jeg har haft mange ledere igennem mine populære lederudviklingsforløb, hvor jeg arbejder med kunsten at stå stærkt i sit personlige lederskab. Her arbejder jeg med Ledestjernen, KFI-modellen, Livskompasset og Idealfælden.

Det er gennemprøvede og meget effektfulde metoder til at styrke det personlige lederskab, som jeg selv har udviklet. I lederudviklingsforløbene arbejder jeg konkret med den enkeltes leders potentiale, særlige styrker og talenter, som bruges til at gentænde passionen og arbejdsglæden. Det skaber klarhed og sætter retning.

Et ledelsesforløb hos mig giver mulighed for at komme virkelig dybt ned i forståelsen af sine styrker og værdier. Jeg arbejder altid med personlig udvikling og helheden i hvert et menneske, derfor skal man være klar til at arbejde med sig selv for at opløse begrænsninger og barrierer.

Jeg har selv oplevet, hvordan man kan miste glæden i sit lederskab, selvom man er rigtig glad for at være leder. Og jeg bruger ofte min egen fortælling i mine underholdende foredrag. Her kombinerer jeg humor og høj faglighed i inspirerende foredrag indenfor temaer som ledelse, personlige talenter og livsglæde, ligesom jeg udvikler skræddersyede faciliteringsprocesser og workshops, der hjælper med at skabe kulturforandringer på virksomheder og offentlige institutioner.

Det personlige lederskab og arbejdsglæde er en livslang proces, hvor man hele tiden inspireres til at arbejde med egne mål og potentialer. Jeg er stifter af ledernetværket ’Sjælssnaps’, hvor ledere mødes til eftermiddage med foredrag, inspiration og nye tendenser indenfor ledelse.

Mine styrker

Jeg kan lide mennesker, er uhøjtidelig og har let til latter. Jeg har en veludviklet intuition, er en nærværende lytter og er god til at SE mennesker. Mit fokus er altid på potentialer, muligheder og styrker. Jeg har et særligt talent for at finde ind til kernen af en udfordring og finde perspektiver, der åbner op for helt nye løsninger og fornyet håb.

Jeg hjælper dig med at få øje på dine talenters værdi, dine virkelige behov, ønsker og muligheder, så du kan finde retning og folde dig ud, som du trives med og har potentiale for. Jeg har mange års erfaring med at arbejde med ledelse, mennesker i relationer og med mennesker i konflikter. Jeg ved, hvad der skal til for at skabe fornyet momentum, mod, inspiration og ægte autentisk ledelse.

Jeg har et lærende talent og søger altid efter nye tendenser og de mest virkningsfulde greb og metoder i forhold til personligt lederskab og udvikling.

Min baggrund

Jeg er oprindelig uddannet lærer og har fungeret som sådan i fem år. Dernæst arbejdede jeg i 10 år som afdelingsleder og souschef i folkeskolen, hvorfra jeg har stor erfaring med coaching, ledelse, læring, udvikling, konflikthåndtering, strategi- og relationsarbejde. Sideløbende har jeg haft flere forskellige tillidshverv og bestyrelsesposter, har taget en lederuddannelse og et utal af kurser i selvledelse og -udvikling hos verdens førende eksperter.

Mit fundament

Jeg har bygget min filosofi, praksis og mit fundament op ud fra en sammensætning af mange forskellige elementer bl.a. systemisk teori, positiv psykologi, narrativ teori og læringsteori. Jeg er teoretisk stærkt funderet og har stor viden om, hvad der forskningsmæssigt er belæg for, og hvad der i praksis virker. For mig handler det dog altid om først at finde ud af, hvad udfordringen i virkeligheden er, samt hvad der reelt er behov for, så du ikke lander i endnu en Idealfælde. I stedet får du skåret ind til benet og flyttet dig og/eller din organisation i den retning, du/I gerne vil.

Min vej fra stressramt til frisat

Jeg har selv gået vejen fra at være knoklende, klaustrofobisk, præstations- og idealfikseret og haft en følelse af, at hvis jeg bare bed tænderne sammen; bare blev en anden udgave af mig selv; bare, bare, bare … så ville alting blive meget bedre… Det endte med en længere overbelastningsreaktion og stresssygemelding. Det var en periode af mit liv, der bød på depression, håbløshed, angst, men også den vigtigste læring i mit liv. Det var der, at jeg fandt tilbage til mig selv og min egen styrke, hvorfra jeg nu lever mit liv med autencitet, glæde og overskud.

Min civilstatus

Jeg har i over 24 år været sammen med min ufattelig dejlige mand, Martin Gredal, der udover at være manden i mit liv også er udviklingschef i Rudersdal Kommune. Sammen har vi tre skønne børn i alderen 11-17 år.

Pin It on Pinterest