cg-leadership-2022
NIVEAU 2 i LEDERUDVIKLINGSPROGRAMMET

Mestring

Lær at mestre din energi, bevidsthed og personlige lederskab

Mestring er et udviklings- og træningsforløb, for dig, som allerede har arbejdet med dig selv, deltaget på 'Gennembrud' eller på anden vis har en høj bevidsthed om dig selv, dine mønstre, talenter og intuition og nu gerne vil mestre, at leve det - i hele dit liv og dermed styrke din selvledelse og impact.

Vil du derfor slippe det, som holder dig tilbage og gøre alvor af at integrere det level-up i dit liv, som kalder på dig, så er dette forløbet, som giver dig klarhed og momentum til at lave skiftet nu.

Derfor skal du med

Formålet med forløbet er, at du, i endnu højere grad, vil mestre din evne til at leve i overensstemmelse med det, du ved er sandt, din intuition og visdom. Det vil øge letheden, flowet i dit liv samt styrke din energi, inspirationskraft og impact. Længes du med andre ord efter, at træde endnu tydeligere ind i din power, øge din evne til at leve og kommunikere din visdom, bruge dine talenter og energi formålsfuldt og bevidst, så er dette forløbet for dig.

cg-02

Forløbets indhold

På dette forløb, skal vi ikke igennem 100 modeller, men i stedet tage udgangspunkt i det, der optager dig og de andre fra holdet (fx modstand, ønsker, udfordringer og dilemmaer), identificere hvad der er på spil og folde invitationerne for læring og de dybere bevidsthedsperspektiver ud for din videre ageren og væren.

For at øge din selvindsigt vil vi naturligvis koble det det op på teori, men frem for at have et fast pensum, tager vi udgangspunkt i netop det, I hver især har brug for, så det skaber maksimal effekt.

At aktivere din visdom handler ikke om, at du skal gøre mere, men om at du skal leve mere nærværende og være endnu bedre til at opdage alle de invitationer du får i livet og leve i overensstemmelse med det. I tillid og med høj energi.

Forløbets indhold

Det kan lyde ukonkret, ja – men det bliver det ikke. Tværtimod vil du opleve, at dit fokus og din evne til at mestre alt det, du allerede ved er sandt, men nogle gange kan være udfordret på at opdage og reelt leve, vil blive skærpet, så det bliver helt tydeligt og konkret for dig, hvad du skal gøre, når du er i tvivl.

Du vil opleve at blive genvitaliseret, finde ro og klarhed til næste udviklingsstep samt få inspiration og forløsning til dine næste step.

Du vil endnu engang følges med ligesindede og blive holdt i et accelereret udviklingsrum.

Sammen øger vi dit sprog, dit mod og din bevidsthed, så du i endnu højere grad lever tydeligt som en powerfuld karisMAGISK ringspreder. Inspirerende og transformerende, alene ved dit nærvær.

Alle modulerne har temaer, som danner rammen om vores samtaler og indhold, men som altid er mit fokus på dig, dit behov og udviklingspotentiale, så hvis ikke det nedenstående rammer 100% ind i dig, så vid, at jeg nok skal tage ansvar for, at du får præcis det, du har behov for for at rykke dig MAX.

cg-01
cg-11

Alle burde deltage på Cecilies kurser.

Jeg har aldrig før haft så klar en drøm og mål med mit virke, som jeg kan formulere så tydeligt som nu. Jeg er blevet bevidst om, hvordan jeg bruger mine talenter, min tid og energi, så jeg ikke alene kommer dertil, men også skaber størst mulig værdi for virksomheden samt inspirerer og løfter andre på vejen.
Alle burde deltage på Cecilies kurser.

— Holger Schultz
Direktør, Cortex Facaderens

Helt nye perspektiver

Cecilies unikke evne til at se folk – og hendes metoder hjalp til med at få kastet lys over, hvad det var, der er vigtigt i mit liv. Hvad er min kerne? Og hvad er mine talenter. Jeg fik helt nye perspektiver. Men vigtigst af alt, så lærte hun mig også at værdisætte det, og navigere i det, og det gjorde hele forskellen.”

— Anette Olsen
VP, Business System Manager, Norican Group

Se videoudtalelse

Mega fede redskaber til, hvordan jeg kan agere i mit lederskab

Jeg kørte træt i det hele, knoklede mig ud af alting og havde nogle holdninger til, hvordan man skulle være som leder, men efter jeg har fulgt Cecilies forløb har jeg fået nogle mega fede redskaber til, hvordan jeg kan agere i mit lederskab, hvordan jeg kan stå stærkt med mine talenter og hvordan jeg kan give det videre.

— Annemette Hess
Forstander, Frøslevlejrens Efterskole

Se videoudtalelse

De 4 moduler

Vejen til at mestre din energi og bevidsthed

Modul

1

Justering, kalibrering og klarhed

Her genaktiveres din viden, din bevidsthed og visdom. Du opbygger klarhed og mod til at leve den.

Modul

2

Ro, retning, ritualer og regelmæssighed, fundament for mestring

Det er en forudsætning for din livsmestring, at du er vedholdende på at balancere din energi, viden, væren og gøren.

Vi kigger på dine mønstre, aktivere dit mod og hjælper dig til at forenkle og skærpe bevidstheden om, hvor du bruger din tid og energi bedst – og kontinuerligt holder den høj.

Modul

3

Forløsning og opgradering

Fokus på dette modul er energi, bevidsthed, livslæring og sjælsformål.

Denne gang får vi gæster på besøg. Jeg har lavet en aftale med Marinah og Jacob, som med deres helt særlige evner kan understøtte den udvikling du er i. De evner at heale og åbne yderligere op for din energi, dit kraftfelt og potentiale.

GLÆD dig til en dybt transformerende oplevelse ud over det sædvanlige (for at sige det mildt).

Modul

4

Overgivelse, integration og øget indflydelse

Din læring og udvikling tydeliggøres og du gives klarhed til din videre udvikling.

Dagen og forløbet afrundes med afsluttende middag.

 

Mellemrummet

Følgeskab

Følgeskab

Det er i hverdagen og mellemrummet mellem modulerne at alle invitationerne til at steppe op, bruge et mere viist perspektiv og være modig sker.

Derfor har vi en onlinegruppe, som du altid kan finde hjælp og sparring i lige præcis når du har brug for det.

Derudover har vi tre midtvejs online sparringsessions, så du holdes på sporet i din træning og mestring.

Sådan foregår Mestring

Tilmelding

Optagelse

Vil du gerne med, er første step en optagelsessamtale med Cecilie. Dels skal sammen sikrer os, at vi er et godt match samt at dette er det helt rigtige niveau for dig.

Hvis det vurderes, at du vil have bedre gavn af et andet niveau, bliver du anbefalet at komme med på Gennembrud eller Visdom, som er de andre niveauer i udviklingsprogrammet.

Der er kun 8 pladser på dette hold, og du er først tilmeldt, når du har betalt.

Investering

Forløbet er en investering i din livsmestring på 58.000 kr. eks moms. Dette er naturligvis inklusiv overnatning, forplejning og forkælelse - og hvad Cecilie ellers finder på at give dig og de andre.

Respektrabat for de ambitiøse 

Tilmelder du dig både Mestring og ledelsesnetværket Sjælssnaps, gives du 10.000 kr. eks. moms i respektrabat for din ambitiøse udvikling.

Hvornår og hvor

Opstartssamtalen afholdes, så snart du er tilmeldt, så er du i gang.

Alle undervisningsgange med overnatning  afholdes enten på Kildegaard i Tisvilde, som har sjælfulde rammer og virkelig god forplejning eller et andet skønt sted.

Mestring 2024/25

Modul 1: 29/8 2024 kl. 9 - 30/8 kl. 16

Modul 2: 31/10 kl. 9 - 1/11  kl. 16

Modul 3: 11/12 kl. 9 - 12/12 kl. 16

Modul 4: 6/2 kl. 9 - 16

Q&A på Zoom: 30/9, 19/11 og 16/1 alle dage kl. 8.30-10

Næste hold forventes at starte i marts 2025. Skriv til mig, hvis du vil skrives på venteliste og have besked, når tilmeldingen åbner.

Ønsker du mere information om lederudviklingsprogrammet, så skriv en mail til kontakt@ceciliegredal.dk eller ring på 42321290.

Hvad siger tidligere deltagere?

Cecilie møder dig med teoretisk indsigt, praktisk viden og en masse kærlighed

Jeg valgte Cecilies kursus, fordi det var funderet på en dyb indsigt i ledelsesteorier og rigtig mange forskellige perspektiver på ledelse, men også helt tydeligt ikke var en model, der skulle passe på alle.

Der var en masse forskellige perspektiver i spil, og det har været rigtigt inspirerende. Jeg er typen, der har alle mulige ledelsesdiplomer og har været igennem mange forskellige forløb allerede, men jeg trængte til at finde én, som kunne guide mig til at lave det helt rigtige ledelseskompas, der kan hjælpe mig på min ledelsesrejse fremover. Og også på den tur få gjort op med nogle af de idealfælder, jeg konstant faldt i, fx at ledelse skal være svært og hårdt for at blive godt. Der har Cecilie en helt anden sandhed.

Jeg vil anbefale kurset til dig, hvis du har lyst til inspiration og et fællesskab med andre, der er i gang med at udvikle sig ledelsesmæssigt.

— Line Gry Knudsen
Senior Director, World Climate Foundation

Se videoudtalelse

Det er jo helt vildt, hvad der er sket for og med mig

Det er virkelig det mest transformerende forløb, jeg nogensinde har deltaget i. Der er faktisk ingenting, der tilnærmelsesvist kan måle sig med det.

Jeg har lært at lytte til min intuition, gå efter det, der er vigtigt for mig og blev meget bevidst om mine talenter.
Det har betydet, at jeg har opnået meget større klarhed, impact og resultater på mit arbejde, samtidigt med at jeg knokler og stresser meget mindre.

Jeg blev bevidst helt ind i sjælen om mine ufravigelige værdier og ledelsesgrundlag og fik formuleret en vision for mit arbejde, som nu fungerer som pejlemærke – ikke bare for mit arbejde, men også i mit private liv.

Meget er blevet mere enkelt og jeg er blevet mere kompromisløs.

Jeg står simpelthen bare mere stærkt i mig selv, har fået langt større gennemslagskraft og power – og redskaber til at arbejde med bevidsthed, mindset og forandringer i mit team.

Der er flere faktorer, der gør en stor forskel på dette forløb og det, man kan få andre steder. For det første er følgeskabet med dig utroligt værdifuldt. Du ser så klart, hvad der skal til for at flytte folks bevidsthed og faciliterer det så dybt. Derudover udgør det lille hold, et fortroligt og trygt læringsrum, omgivelserne er dejlige og med mega-inspirerende oplægsholdere understøtter det alt sammen på holistisk vis den læring og proces forløbet har været.

— Karina Kyhne
IT-Project manager, CBS

Jeg for første gang er blevet opmærksom på, hvor meget mere, der er at hente…

At være i forløb med Cecilie er en af de bedste beslutninger jeg har truffet – jeg er kommet tættere på mig selv og står roligt, styrket og nærværende i mit lederskab.

Materialet er i sig selv forløbets pris værd at få leveret i en så meningsfuld indpakning, men ser du, den egentlig transformation sker i selskab med Cecilie – hun er forskellen på det her forløb, og hvad du kunne tilmelde dig alle mulige andre steder.

Jeg mødte op med åbent sind, og samtidig en fast overbevisning om jeg havde styr på det meste. Jeg blot havde brug for nogle mindre “tweaks og hverdagshacks” for at finde ro, overskud og få energien tilbage. Jeg tog fejl. Cecilie er dygtig til at spotte talenter, men ligeså vigtigt er hun dygtig til at spotte DIG. For mig har det betydet, at jeg for første gang er blevet opmærksom på, hvor meget mere der er at hente hvis jeg, som leder og akademisk uddannet, tør mærke kroppen, bruge intuitionen og turde eje den jeg er.

Det har været rejse fra “hovedbiblioteket” og ned i hjertet. En opdagelse hvor mit eget benspænd og BS blev adresseret på en kærlig og fast måde, så jeg har kunne arbejde igennem det. En rejse hvor jeg efterfølgende kigger fremad og ved præcis hvem jeg ønsker at være, hvordan jeg ønsker at lede og uden det bliver påtaget eller for at passe i andres kasser/forestillinger om mig fordi det hele er baseret på den jeg er og det jeg kan.

Jeg er allerede startet med at gamechange min hverdag og organisation fra der hvor jeg er.

— Andreas Kjærnø
Head of department, Semco Maritime,

Det har udvidet min horisont og givet mig masser af inspiration til, hvad fremtidens ledelse kalder på

Med dette ønsker jeg at anbefale Cecilie af hele mit hjerte ❤️ – Efter mødet med dig og din undervisning ved jeg nu med større klarhed, hvad jeg næres af, at jeg skal være tro mod det jeg mærker og føler, at jeg skal kommunikere med en autentisk, ærlig og kærlig stemme og at jeg kan slippe kontrollen i tillid til, at jeg altid er hjulpet og kan have det sjovt.

Af hjertet tak Cecilie, for dit høje faglige indhold, dit enorme mod til at skubbe mig og os, din omsorgsfuldhed og tydelighed når noget skal forklares flere gange eller på flere måder og ikke mindst din skønne energi, vilje og drive på at VILLE game-changing leadership sammen med os.

Jeg er taknemlig for, at vore veje krydsede og kan kun varmt anbefale dig og dine talenter til mit netværk 👏🏼 At følge dig har udvidet min horisont og givet mig masser af inspiration til, hvad fremtidens ledelse kalder på

— Lonnie Frøjk
Aarhus Vand teamleder,

Vil du løfte energien og bevidstheden i dit liv og lederskab?

Lad os tale sammen

Gennembrud

Det er kun muligt at tilmelde sig Gennembrud efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Visdom

Det er kun muligt at tilmelde sig Visdom efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Mestring

Det er kun muligt at tilmelde sig Mestring efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Leader(R)evolution

Det er kun muligt at tilmelde sig lederuddannelsen efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Teamforløb

Jeg vil gerne høre mere omkring et teamforløb hos Cecilie.

Få værktøjerne til at forandre verden med dit lederskab

Få gamechangende inspiration og indsigt, så du kan tage dit lederskab til næste niveau – direkte i din indbakke.