Bryd med Idealfælden og blive grundglad og karismagisk i dit liv og lederskab.

Smid ledelsesskjoldet og træd i karakter i dit liv og lederskab som dig

– Et åbenhjertigt og underholdende foredrag om vejen til et stærkt personligt lederskab

Jo mere du er optaget af, at gøre det “rigtige” i rollen som leder, ven, forældre og menneske – des vanskeligere bliver det…

Det har en hel del med ledelsesskjoldet at gøre, og konsekvenserne har store omkostninger for kvaliteten af dine relationer og grundglæden i dit liv som helhed.

Hvad grunden er til det, og hvad du kan gøre, så du i stedet oplever at lykkes såvel som menneske som leder, vil Cecilie Gredal give sit bud.

Du vil endvidere lære, hvordan du spotter og undgår Idealfælder, få konkrete tips til at fremkalde og stå stærkt i din egen identitet – og som bonus få at vide, hvad piratfisk egentlig ved om ledelse…? – Det har nemlig høj relevans for dig…

Der vil være enkelte øvelser i løbet af foredraget, så du, ud over at blive inspireret, også går derfra lidt klogere på dig selv.

“Cecilie har en unik evne til at gøre det komplekse
let forståeligt og nå ud til alle i rummet”

 

“Cecilie taler fra hjerte til hjerte”

 

“Cecilie har en fantastisk energi og hendes optimisme og glæde
smitter mig og løfter stemningen i rummet”

ÅBENT foredrag i København d. 29/1-19

Book et foredrag

eller en facilitering af en reel og fundamental kulturforandring.

Brug linket nedenfor, ring 42321290

eller mail til kontakt@ceciliegredal.dk

Hvad siger andre?

Cecilie formidler med lune og glødende engagement budskaber som rammer kernen af arbejdslivet vs. privatlivets udfordringer. Idealfælden var en øjenåbner og ramte mange af tilhørerne.

Cecilies udgangspunkt i egne erfaringer samt hendes store teoretiske fundering udgjorde et trygt fundament for samtale om svære ting.

Tak for samarbejdet.

Christian Bruun-Andersen  Skoleleder, Kastrupgårdskolen

“Cecilie har en fantastisk energi. Hendes optimisme og glæde smitter og løfter stemningen i rummet”

Anna-Kathrine Madelung Fries  Projektleder

“Cecilie er som foredragsholder særligt god til at gøre det svære jordnært. Hun taler i øjenhøjde, hjerte til hjerte, menneske til menneske, så det bliver til at forholde sig til, ligefremt og meget kærligt”

Heidi Hammerlund  HR-chef

HOLD K…. Hvor er det godt … Du er ærlig, går ind under huden, klog og så ser du hammer godt ud.

Christine 

Jeg var meget imponeret over al den viden, som Cecilie, udover sine egne tanker om idealfælder og talenter, besidder. Der blev reflekteret hurtigt og nærværende med afsæt i den kontekst, vi befinder os i og underbygget med stor teoretisk og praktisk viden og metoder.

Kia Mulbjerg Bægaard  Souschef

"Cecilie kom ud til alle. Stoffet er inspirerende og anderledes og det giver rigtig god mening, at det handler om mig som person og det jeg vil med livet og kan i livet ud fra, hvor jeg er i mit liv. På den måde, at jeg bliver mit eget ideal og ikke falder i idealfælden at skulle som de andre.

Det var virkelig en berigende aften, af hjertet tak for inspiration."

Gitte Künkels 

Vi oplevede en fantastisk inspirerende aften i dit selskab og gik begge fra seancen med nogle gode værktøjer til at arbejde med vores passion, og helt klart en stor oplevelse rigere.

Din begejstring og glæde ved at formidle stof, som du helt klart brænder for, er en stor inspiration.

Tak for en fantastisk oplevelse.

Christina & Andreas Vilner  Faglig leder & IT driftleder

“Cecilie har en unik evne til at gøre det komplekse let forståeligt og nå ud til alle i rummet”

“Inspirerende, autentisk, nærværende, ærligt, givende, livsbekræftende, energisk, positivt.”

Jakob Flindt  Founder CEO Worksonline

"Sidder du fast på den usunde måde; erhvervsmæssigt eller privat - som erhvervsleder eller "bare" leder af dig selv, så anbefaler jeg dig varmt at møde Cecilie”

Trine Schade 

Jeg havde fornøjelsen af at høre Cecilie Gredals tankevækkende, morsomme og rørende foredrag om at blive fanget i “Idealfælden” – både de samfundsskabte og selvskabte. Heldigvis er der en vej ud – og det var Cecilie selv et tydeligt eksempel på.

Et meget inspirerende og oprigtigt foredrag, som jeg tror mange i denne kreds vil kunne finde mening i. Hvis man vil – have støtte til at blive frisat, fra de utallige idealfælder, så tilbyder Cecilie Gredal processer til både private og organisationer.

Min varmeste anbefaling!!!

Vibeke Drevsen Bach  Head of, Energy2work
find styrken og det unikke ved dit personlige lederskab billede til slide-in

Velkommen, så snart du har bekræftet din tilmelding i den mail, du netop har modtaget, får du tilsendt den første del af sommerkurset.

Pin It on Pinterest