Jeg kan med største selvfølgelighed anbefale Cecilie

Vi har haft den store fornøjelse af at blive inspireret, skubbet til og aet blidt på kinden af Cecilie til en inspirationsdag for bestyrelse og medarbejdere på vores efterskole. Der blev kigget ind og kigget ud, og egne ambitioner og talenter blev taget op til eftersyn. Vi gik fra seancen med løftede hoveder, øget selvværd og troen på, at netop det unikke, vi hver især besidder, er af største vigtighed for at få de samlede hjul til at dreje rundt.

Jeg kan med største selvfølgelighed anbefale Cecilie – også selvom det ikke er det store forkromede ledelsesudviklingsforløb, man skal igennem – vores to timers turbo-tale har også sat spor. Jeg var meget imponeret over al den viden, som Cecilie, udover sine egne tanker om idealfælder og talenter, besidder. Der blev reflekteret hurtigt og nærværende med afsæt i den kontekst, vi befinder os i og underbygget med stor teoretisk og praktisk viden og metoder.

Teamforløb

Jeg vil gerne høre mere omkring et teamforløb hos Cecilie.

Få værktøjerne til at forandre verden med dit lederskab

Få gamechangende inspiration og indsigt, så du kan tage dit lederskab til næste niveau – direkte i din indbakke.

Game-changing Leadership

Der optages kun 12 personer på hvert uddannelseshold, og det er kun muligt at tilmelde sig efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Når du har udfyldt og indsendt skemaet herunder, vil du blive kontaktet direkte af Cecilie.