Har du efter-ferieblues?

I gang igen, tilbage til hverdagen, bunkerne og to-dolisterne uden udsigt til en ny ferie lige om hjørnet. Sidder du allerede med en mat fornemmelse i kroppen og er i tvivl om, du er i det rette job og har truffet de rigtige valg i livet, så er du langt fra den eneste.

Hele 80% af danskerne føler sig ikke rigtig opfyldt og passionerede i deres arbejdsliv.

Inden ferien løb vi stærkt for at nå i feriemål og nu, 5 minutter efter vi er tilbage på job, er vi tilbage i hamsterhjulet. Kontrasterne til ferien slår naturligt nok hårdt i form af efter-ferieblues.

Derfor er det nu, de fleste af os leder efter alternativer, og her falder blikket oftest på de ydre rammer – nemlig på arbejdsfronten.

Men så melder spørgsmålene sig, hvor ska jeg lede, hvad er mine talenter, hvad har jeg lyst til, og findes det overhovedet?

Læs også: At bede om hjælp er et svaghedstegn

Men før du begynder at lede efter nye veje i din karriere, vil jeg gerne invitere dig til at anskue din søgen fra et andet perspektiv, der vil give dig langt større succesrate med at finde det alternativ, som du rent faktisk leder efter.

Passer du ind i rammen?

Det der tit sker, når vi leder efter nyt job er, at vi forsøger at regne ud, hvilken ramme vi kan passe ind i, hvad andre vil anerkende som ’de rigtige’ trin i vores karriere, og hvilke skridt der vil være kloge at tage – udefra set.

Problemet ved at anskue dine næste skridt set med succeskriterier udefra er, at der er ualmindeligt mange skjulte idealfælder, som oftest har den konsekvens, at du kommer til at gøre dit eget potentiale for lille, og chancen for at du reelt får sat dine allerstørste talenter i spil på måde, som vil opfylde dig og være dybt meningsfyldt er derfor nærmest lig nul.

Skab dine succeskriterier

Derfor vil jeg gerne invitere dig til at vende blikket indad og i stedet blive klogere på, hvem du er, hvad du har særligt talent for, hvad du virkelig vil og har lyst til, og dermed blive helt skarp på dine egne succeskriterier. Når du selv leder efter dem, er succesraten nemlig en helt anden og det arbejde vil lønne sig tifold i form af større klarhed, inspiration, power og glæde.

Læs også: Tror du også, at det er et svaghedstegn, at en leder er følsom?

Skarpt sat op handler det om, hvorvidt du har fokus på at styrke din karriere eller din menneskelige karakter. Det ene udelukker bestemt ikke det andet, men fordelen ved at styrke din karakter og identitet først er, at tyngden og bevidstheden i dine valg og veje derfra bliver langt dybere og hit-raten med at træffe beslutninger der gør dig glad og inspireret er meget høj.

Styk dit personlige lederskab og sæt rammerne selv

Hvis du er ligesom de fleste, kan det synes helt uoverskueligt, hvor du skal ende og begynde i at skabe et liv, som du er glad for at stå op til hver eneste dag.

Men det behøver det slet ikke at være. Jeg har haft fornøjelsen af at følge rigtig mange ledere og selvstændige på rejsen i at styrke deres egen identitet, karakter og blive bevidst om deres intuitive talenter og, hvordan de får dem sat i spil.

Det ønsker jeg også for dig, og det behøver hverken, at være svært og meget tidskrævende, når først du ved, hvordan du skal gøre.

Derfor har jeg lavet et webinar til dig, hvor du på kun 1 time lærer, hvordan finder din geni-zone, bruger dit fulde potentiale og bliver grundglad i dit liv og lederskab. Du lærer også, hvordan du slipper knokleriet og på kort tid udvikler din lederidentitet, så du står stærkt og har tid og overskud.

Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig webinaret lige her og så blive inspireret til at træffe valg, der gør dig godt – uden efter-ferieblues.

Kan du ikke på det pågældende tidspunkt, så tilmeld dig alligevel, og så får du et replay tilsendt, som du har 5 dage til at se. Tilmeld dig bare her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gennembrud

Det er kun muligt at tilmelde sig Gennembrud efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Visdom

Det er kun muligt at tilmelde sig Visdom efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Mestring

Det er kun muligt at tilmelde sig Mestring efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Leader(R)evolution

Det er kun muligt at tilmelde sig lederuddannelsen efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Teamforløb

Jeg vil gerne høre mere omkring et teamforløb hos Cecilie.

Få værktøjerne til at forandre verden med dit lederskab

Få gamechangende inspiration og indsigt, så du kan tage dit lederskab til næste niveau – direkte i din indbakke.