GRATIS FOREDRAG OG WORKSHOP D 19/8 kl. 19-22

VED DU HVAD DER GØR DIG GLAD? FØLER DU DIG LET OM HJERTET? HAR DU RO I MAVEN? ER DU FYLDT AF ENERGI?

VED DU HVAD DER ER VÆSENTLIGST FOR DIG – I EN ACCELERERENDE KULTUR HVOR ALT ER VIGTIGT? BRUGER DU DIN TID OG ENERGI PÅ DET SOM ER VÆSENTLIGST?

Hvis ikke du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, så kom til mit foredrag torsdag d. 19/8 kl 19-22, hvor jeg både holder et foredrag om hvordan du slipper ud af IDEALFÆLDEN – et udtryk og en løsning jeg selv har udviklet fra min rejse fra stressramt til frisat. Derudover guider dig gennem passionstesten, som et er fantastisk enkelt redskab til at finde dine top fem passioner.

Idealfælden handler om at gøre op med de idealer, som du lever efter. Og være skarp på ikke bare at erstatte dem med nogle nye, som du så også føler dig utilstrækkelig i kampen for at nå. Det er skruen uden ende. Du knokler hele tiden for at nå noget, være noget andet, mener at løsningen ligger udenfor dig selv, at det bliver anderledes i morgen… Det gør det ikke, så sad du nemlig ikke her og læste dette! Du ved det godt selv, men du kan bare ikke gøre det, fordi du for SÅ længe siden er holdt op med at mærke dig selv. Det du måske ikke forestiller dig, er, at du har alle forudsætninger for at gøre noget ved det. Det kræver ikke, at du ændrer dig, og yder mere, tværtimod.

Det kræver, at du holder op med at problemløse ved at give dig selv nye idealer, og i stedet finder dine egne. At du holder op med at være optaget af, hvad andre synes, er det rigtige.

TIDLIGERE DELTAGERE HAR SAGT FØLGENDE OM ARRANGEMENTET:

“Vi gik begge fra seancen med nogle gode værktøjer til at arbejde med vores passion, og helt klart en stor oplevelse rigere. Din begejstring og glæde ved at formidle stof, som du helt klart brænder for er en stor inspiration. Tak for en fantastisk oplevelse.”

“Det var overraskende for mig. Det jeg troede var vigtigt, viste sig slet ikke at være det. Pludselig blev det meget mere simpelt for mig.”

“Den der passionstest var super god – det var en fin måde at blive klar over, hvor vigtige de ting, vi tror, vi synes er vigtige i virkeligheden er. Det kunne simpelt hen mærkes i kroppen om det var rigtigt, og det var en overraskende hurtig proces.
Og så er det så fedt at høre på een, der har noget på hjertet, og som brænder for sin sag, og brænder for at flere skal “se lyset”.

ALLE er velkomne, og tag gerne nogle med. Du er også velkommen til at dele denne invitation i dit netværk, hivs der er nogen du tænker kunne få glæde af det.

Tilmeld dig her eller send mig en mail eller en SMS på 42321290

Arrangementet afholdes på Højstrupvej 179, 2700 Brønshøj, såfremt vi bliver rigtig mange, flytter arrangementet til andre lokaler og alle vil naturligvis få besked.

JEG GLÆDER MIG TIL AT SE DIG!!!

Sommervarme og glædesfyldte hilsner
Cecilie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gennembrud

Det er kun muligt at tilmelde sig Gennembrud efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Visdom

Det er kun muligt at tilmelde sig Visdom efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Mestring

Det er kun muligt at tilmelde sig Mestring efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Leader(R)evolution

Det er kun muligt at tilmelde sig lederuddannelsen efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Teamforløb

Jeg vil gerne høre mere omkring et teamforløb hos Cecilie.

Få værktøjerne til at forandre verden med dit lederskab

Få gamechangende inspiration og indsigt, så du kan tage dit lederskab til næste niveau – direkte i din indbakke.