Hun var bange for ikke at kunne holde til det – og hvad så?!

Mangler du tid? Er du bange for ikke at kunne nå det hele? Er du bange for ikke at kunne holde til det – og hvad så? Ved du godt, at du i bund og grund er en dårlig rollemodel for dine børn, men kan alligevel ikke rigtig ændre på det? Og frygter du, at det aldrig bliver anderledes…?

Måske har du tidligere tænkt, at løsningen var at arbejde mere, mere koncentreret, mere organiseret – tænkt at du måtte tage dig sammen og toughe up – eller kvitte det hele og rejse ud på en øde ø – måske slå dig ned som mindfullnesinstruktør…

Netop sådan havde Camilla det, da hun startede hos mig i et tre måneders mentorforløb hos mig. Et forløb, som hun i dag har afsluttet.

Hun havde faktisk allerede været sygemeldt en gang før i 14 dage – havde gået til psykolog, men endte i de samme mønstre igen. Hun havde været under pres i laaang tid, og så en dag kunne hun pludselig ikke mere. Kroppen sagde stop – og hun var sygemeldt IGEN. Hun følte sig som en fiasko, selvom hun godt vidste, at hun måske ikke var det, men… hvordan skulle det nogensinde kunne lykkes hende at gøre noget andet?

Hendes største drøm var at mærke sin styrke og få arbejdslivet til at hænge sammen med hendes liv i øvrigt, at men hun var bange for at sidde gammel tilbage med nissen….

Jeg kender følelsen, jeg har selv været der – og jeg ved, at det ALDRIG handler om at tage sig sammen!!!

I dag er hun glad og har fået MEGET af sin gamle energi og sit overskud tilbage, og på mange måder stærkere end før. Hun kender sine passioner, sin vision og er blevet klog på, hvor hun har stået i vejen for sig selv, og hvad hun nu skal gøre i stedet. Hun har taget et tigerspring – har fået ro i maven, og styrke i forhold til at være sig selv – og have success med det – både privat og arbejdsmæssigt. Hun er blevet god til at deale med den frygt, som uværgeligt kommer – og som, når vi giver efter, trækker os tilbage… God til at gøre noget andet end tidligere. Og hun har tillid til sig selv og fremtiden.

Det er VILDT så stor transformation, vi mennesker kan gøre på kort tid, når vores puslespilsbrikker falder på plads. Og ja selv når det ser allermest sort ud, er der HÅB! Jeg ved, hvad der skal til – og jeg oplever det igen og igen ske. Jeg er taknemmelig over, at få lov til at stå i alle mine kunders ringhjørne, at facilitere deres tigerspring – at hjælpe dem med at blive LANGTIDSHOLDBARE og forløse deres energi.

Det er SIMPELT og det er LIVSBEKRÆFTIGENDE, fantastisk og meningsfyldt! DET ER MULIGT – og det bliver både lettere, mere meningsfyldt og sjovt – og det kan også blive DIN virkelighed.

Hvad har du at miste, som du i forvejen ikke trives med?

Forårstigerspringskram
Cecilie

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gennembrud

Det er kun muligt at tilmelde sig Gennembrud efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Visdom

Det er kun muligt at tilmelde sig Visdom efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Mestring

Det er kun muligt at tilmelde sig Mestring efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Leader(R)evolution

Det er kun muligt at tilmelde sig lederuddannelsen efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Teamforløb

Jeg vil gerne høre mere omkring et teamforløb hos Cecilie.

Få værktøjerne til at forandre verden med dit lederskab

Få gamechangende inspiration og indsigt, så du kan tage dit lederskab til næste niveau – direkte i din indbakke.