Styrk dit personlige lederskab

Har du udefraset det hele, men føler alligevel, at du mangler noget udefinerbart?

Går du ofte hjem fra arbejde med følelsen af, at du ikke bruger alle dine talenter ordentligt og ikke er der, hvor du er helt tilfreds?

Eller har du indimellem lyst til at trække stikket, rejse væk eller bare lave noget helt andet?

Så er du temmelig sikkert havnet i idealfælden, der gør livet surt for alle, der havner i den.

Heldigvis er det muligt at slippe ud af idealfælden. Det vil for altid forandre dit liv og dit lederskab. Du vil opleve en lethed og en større glæde, der vil smitte af i alle dele af dit liv.

 

Det eneste du nok vil fortryde er, at du ikke gjorde det noget før….

Mette Stryhn har gjort det!
Administrerende direktør, Come-Back

Hør Mette fortælle, hvordan hun er kommet til at stå tydeligt i sit personlige lederskab idet hun ved præcist, hvem hun er, hvad hun vil og bruger sine talenter på visionær vis med et stort overskud og drive.

Spørg dig selv, er det ikke på tide, at du:

N

Bliver en leder, der i endnu højere grad inspirerer andre til at udvikle og udfolde deres fulde potentiale og overgå deres egne forventninger - fordi du gør det samme selv?

 

N

Står endnu stærkere i dit liv og lederskab, fordi du ved nøjagtig, hvem du er, hvad din mission er, hvad du vil, hvordan du bruger dig selv bedst, og hvordan du genererer bedre og også anderledes resultater for dig selv og gennem andre?

 

N

Frisætter din kreativitet, udfolder dit fulde potentiale og gør en meningsfuld forskel - som menneske og som leder?

 

N

Lærer at bruge det du allerede ved og kan på en lettere og mere intuitiv måde?

 

N

Øger din mentale bevidsthed, og får følelsen af mening, tilfredshed og overskud ind i dit liv og lederskab?

 

N

Får mere tid, overblik og finder større ro ved at vide, at du bruger den tid du har i livet på det allervæsentligste?

 

Lederudviklingsforløbet er for dig, der: 

N

Er direktør, mellemleder eller specialist i en virksomhed eller organisation, eller har eget firma (også hvis du blot er dig selv i firmaet)

 

N

Mangler tid til dine opgaver og dit privatliv og har en fornemmelse af, at du bare må tage dig sammen - og derfor fortsætter i håbet om, at det lige om lidt letter, efter næste deadline, efter næste weekend, efter næste ferie…

 

N

Er ambitiøs og søgende i forhold til, hvordan du kan udvikle dig selv og sætte dine talenter og faglighed i spil på en ny måde, der gør en endnu større forskel i verden

 

N

Ønsker at gøre det, der er unikt ved dig til din største styrke i dit personlige lederskab

N

Stadig søger efter en dyb følelse af mening i dit arbejdsliv, også selvom du ikke nødvendigvis arbejder i en hjælpeorganisation

 

N

Ønsker at udvikle dig sammen med ligesindede ledelseskolleger og få et stærkt og opløftende netværk, du også vil kunne bruge efterfølgende

 

N

Gerne vil lære, hvordan du identificerer og håndterer de ting i din personlighed, som af forskellige ofte tillærte eller nedarvede årsager holder dig tilbage og gør, at du trods målrettet indsats alligevel ender mere eller mindre samme sted…

 

N

Vil undgå at føle, at du har misset LIVET

Mit forløb faciliterer en grundlæggende forandring i dit liv, dit mindset og dit lederskab. Det er et forløb, der ”fremkalder dig som menneske” — dvs. får dig til at forstå, acceptere og anerkende den person du inderst er, og som verden har behov for at se. Vi er alle født forskellige og unikke på hver vores måde, og det har vi en forpligtelse til at berige verden med. Det gør dig grundglad, karismagisk og langtidsholdbar. Du lærer at droppe knokleriet, den evigt dårlige samvittighed og den opslidende mellemtilfredshed, for du finder ud af, at du fortjener bedre og at dine omgivelser fortjener at se dig, som den du er.

Bliv den leder du gerne vil være

På udviklingsforløbet vil du lære, at:

N

Finde klarhed i forhold til dit formål og din vision som menneske og leder, få klarhed over dine unikke talenter og hvordan du skal navigere for at skabe mere af det, du ønsker dig

N

Frisætte dit eget og andres kreative potentiale uden begrænsende idealfælder

N

Værdisætte og bruge dine intuitive talenter

N

Ændre dine uhensigtsmæssige tankemønstre, opløse dine mentale begrænsninger og uvaner, og i stedet skabe nye neurale forbindelser, der fører til bedre resultater

N

Blive mere nærværende og bedre til at udvikle dine relationer – såvel arbejdsmæssigt som privat

N

Blive en katalysator for vækst og menneskelig forandring

N

Overgå dine egne forventninger for hvad du troede var muligt for dig og samtidigt blive meget gladere.

Som leder vil du opleve at blive:

N

Mere autentisk og tydelig i din kommunikation

N

Nærværende og rolig (fordi du oplever at få mere tid og overblik)

N

Bedre til at skabe bemærkelsesværdige resultater – lettere (fordi du lærer at gøre det ud fra dit intuitive talent)

N

Mere inspirerende og bedre til at løfte dine medarbejdere til at yde deres bedste og dermed skabe resultater gennem dem

N

Bedre til at sikre større sammenhængskraft og følgeskab, der i sig selv vil give en bedre trivsel og mindre sygefravær

Anette Olsen har gjort det!
Business System Manager, Nordican Group

Hør Anette fortælle, hvordan hun på ganske få måneder har lært at håndtere de udfordringer, der dels er ved at være menneske og dels er i et krævende og travlt job, hvilket har givet hende mere tid, overskud, lethed og bedre balance mellem arbejde og privatliv.

Jeg vil gerne have en samtale om, hvad jeg kan få ud af, at komme med på dette forløb

 

Forløbet, metoden samt undervisningsform

På forløbet lærer du dig selv at kende på en ny og dybere måde. Du lærer, hvordan du skaber ro og bliver afklaret, så du fremover altid står stærkt i dit fundament, har større overblik samt mere glæde og frihed i dit liv. Vi arbejder med at ændre og udvikle din mentale bevidsthed, de neurale forbindelser, din energi og kapacitet, og sætter dig i forbindelse med din egen passion og menneskelige vision, som er helt og aldeles nødvendig for at du kan blive glad.

Du får en tydelig retning og vision for dit liv og dit lederskab, og du lærer, hvordan du bevarer, skærper og gentænder din passion samt dit drive. Vi arbejder på flere forskellige niveauer; reflektorisk, afklarende og praktisk. Du orienterer dig mod fremtiden og hvad den kræver af dit lederskab, og vi arbejder med at udvikle din lederrolle, din arbejdsform, dine opgaver og din adfærd, så du ikke alene bruger dig selv fokuseret og bedre, men også leder andre mest hensigtsmæssigt.

Vi går tæt på de roller og det ansvar, du påtager dig i forskellige relationer, og du bliver helt skarp på, hvad der reelt er dit at tage og ikke mindst, hvordan du gør det hensigtsmæssigt. Samtidig får du også klarhed over, hvad du skal begynde på, gøre mere af, gøre mindre af og helt holde op med.

Resultatet er, at det frigiver essentielle mængder af både tid og energi til alt det, du gerne vil i stedet – og som du nu også ved, hvad er.

Ledestjernens fem kerneområder

Hele forløbet er bygget op omkring ledestjernen, der samler alle de brikker, du har brug for i fremkaldelsen af din identitet, som menneske og som leder, og fører dig helt hen til at leve og lede fra niveau 3.0 i KFI-modellen.

Begge modeller er udarbejdet af mig, og udgør fundamentet i den metode, som jeg har udviklet.

Livskompasset er første vigtige brik

Allerførst zoomer vi ind til kernen af, hvor du skal navigere hen i forhold til at stå stærkt som DIG. Hele pointen er, at du ikke skal mere, men mindre. Jeg hjælper dig med at skrælle lagene af og komme ind til de idealfælder, du er havnet i. Herfra laver vi dit personlige livskompas, så du igen kan se klart.

Dit livskompas giver dig klarhed over, hvad der er væsentligst for dig i dit liv, og hvad du skal navigere efter, når du træffer dine valg og beslutninger for at blive en succes ud fra dine egne normer — ikke andres. Du vil samtidigt finde ud af hvilke idealfælder, der er dine dominerende samt hvordan du kan håndtere dem fremover, så du kan slippe deres magt over dig, og genvinde din frihed.

Ved hjælp af livskompasset vil du til enhver tid kunne finde hjem til din egen styrke og træffe langt bedre og mere autentiske valg, der gavner dig uden at tære på dine ressourcer.

Det har været uvurderligt for mig at blive klar over mit kompas – også i forhold til mit arbejde. Jeg havde aldrig troet, at jeg på så kort tid ville kunne få så stor klarhed over, hvad der virkelig er væsentligt for mig, og let kunne se hvor skoen trykker. Pludselig faldt alle brikkerne på plads og jeg ved nu, præcis hvad jeg skal.

Cecilie, du er skarp, dygtig og ualmindelig tillidsvækkende – TAK!

Thomas
Skoleleder

Du hjalp mig til at se mit intuitive talent i mødet med andre mennesker, og forstå at det netop er det, der gør mig autentisk i mit lederskab. I min bog talte det ikke, for det er ‘bare’ sådan, jeg er. Tankevækkende, at vi ikke anerkender vores intuitive evner, men stræber efter at være mere og andet. TAK igen, fordi du gav mig et skub opad i den rigtige retning.

Jeg er i det vildeste flow og meget, meget glad.

Hanne Boskov
Selvstændig

Mindset

Al din succes starter og slutter med dit mindset — hvad du mener er muligt og hvilket niveau af succes, du har indstillet din indre termostat på. Sammen pudser vi dine briller, ændrer dit mindset, og hæver niveauet for HVOR godt det skal være at være dig, hvilket du vil drage fordel af resten af dit liv.

Du udvikler et nyt mindset, der opløser angsten for fejl og mangler og baner vejen for lethed, nysgerrighed, udvikling og dermed endnu større succes som dig.

Mindset

Al din succes starter og slutter med dit mindset — hvad du mener er muligt og hvilket niveau af succes, du har indstillet din indre termostat på. Sammen pudser vi dine briller, ændrer dit mindset, og hæver niveauet for HVOR godt det skal være at være dig, hvilket du vil drage fordel af resten af dit liv.

Du udvikler et nyt mindset, der opløser angsten for fejl og mangler og baner vejen for lethed, nysgerrighed, udvikling og dermed endnu større succes som dig.

Tanker

Dine tanker skaber din opfattelse af dig selv og verden. Uanset hvor meget du allerede har arbejdet med dig selv, er det min erfaring, at vores frygt og begrænsende overbevisninger dukker op, når vi skal lære noget nyt. Dem vil du lære at opdage og håndtere med kærlig og fast hånd, mens holdet og jeg står ved din side. Jeg kender ALLE begrænsende overbevisninger til hudløshed og er selv sluppet fri af dem, og jeg ved hvad der skal til for, at du også kommer videre uden hverken frygt eller noget, der begrænser dig og du får mit følgeskab hele vejen.

Jeg lærer dig, hvordan opløser din frygt, finder større tillid, klarhed og får ro i hovedet. Jeg lærer dig, hvordan du udvikler og bruger din intuition, hvornår du kan stole på den og hvornår du ikke kan.

Talenter 

Du finder dine intuitive talenter og lærer at forstå din kreativitet. Nogle oplever ikke i første omgang at finde noget overraskende nyt her, MEN MÅDEN de efterfølgende oplever sig selv på og MÅDEN de lærer at tænke OM sig selv bliver markant anderledes!

Du lærer at VÆRDISÆTTE dig selv og det du kan! Kun ved at værdisætte dine helt særlige talenter og sætte dem bevidst i anvendelse kan du nemlig slippe knokleriet, vælge letheden og slutte fred med at sammenligne dig med andre, som kan føles demotiverende. Du lærer at forstå den forskel du gør og de store ting, du er i stand til at udrette – uden at føle, at du hverken bluffer eller at det du gør er banalt og værdiløst.

Værdier 

Når vi går på kompromis med vores egne værdier slider vi på vores integritet og selvværd. Du holder op med at være optaget af, hvad der er ”det rigtige” at gøre og hvad andre tænker og mener. Du lærer at trække kraften til dig og stå stærkt i din integritet og føle ægte troskab mod dig selv. DET giver ro, integritet, selvrespekt, andres respekt og dermed øget følgeskab.

Mission 

I slutningen af forløbet er du klar til at lave dit ydre kompas. Jeg hjælper dig derfor med at samle alle dine brikker og få klarhed over, hvordan du bedst sætter dig selv i spil, hvad der tænder dig og præcis hvad du skal navigere i i forhold til dit arbejdsliv. Du finder dit Why – din passion, dét som nærer dig, som er større end dig selv og som gør, at du finder dyb mening og tilfredsstillelse i livet.

Resultatet af hele denne proces er, at du står stærkt i dit livs- og ledelsesfundament, hvorfra du vil udvikle dig til at blive grundglad, karismagisk og skabe ekstraordinært fantastiske resultater – langt lettere.

Jeg føler en indre styrke, som giver mig en større lethed i dagligdagen end før.

Jeg har en stærk følelse af energi og liv.

Min kone og vores kærlighed blomstrer også, så det har påvirket de nærmeste.

Jan Grested
Direktør, Supporters A/S

Jeg har fra start været pjattet med din uhøjtidelige måde at kommunikere på. Din direkte facon og ukuelige tro på, at vi alle kan klare det. For dig er der en tydelig mission om rent faktisk gerne at komme i mål. At det har en betydning, at kunden får noget ud af forløbet og oplever fremgang. Derfor tror jeg, at du også sparker mere røv!

Tusind tak for dit værdifulde følgeskab <3

Charlotte
Projektleder

Camilla Torp Olsen har gjort det!
International chef SOS Børnebyerne,

Hør hende fortælle, hvordan hun på ganske få måneder har fået mere tid, overskud, ro i maven og fundet styrke i sig selv såvel privat som professionelt.

Udviklingsforløbet giver dig følgende:

N

Tæt følgeskab - hele vejen, og min unikke evne til at se igennem dine mønstre og give dig større klarhed i forhold til hvem du er, hvor du står i vejen for dig selv og allervigtigst, hvad du skal gøre i stedet

 

N

Dit personlige livskompas at navigere efter. Dette vil du til evig tid kunne bruge i alle situationer til at finde tilbage til dig selv og genfinde din ro og styrke

 

N

Dit personlige ydre kompas at navigere efter i forhold til, hvordan du får sat dine intuitive talenter i spil og arbejder ud fra din passion og mission

 

N

En personlig karakteristik af dine talenter og det unikke ved din ledelsesprofil

 

N

6 'Live' undervisningsdage heraf et tredages internat med udsøgt forplejning og overnatning samt yderligere tre enkeltstående undervisningsdage i smukke og inspirerende omgivelser

 

N

3 mentoring- & sparringssessioner i gruppen via videokonference à 1 1/2 time (alle sessioner optages, så du kan høre dem igen eller være med, selvom du skulle være forhindret fysisk)

 

N

2 eksklusive 1:1 supervisioner à 1 1/2 timers varighed over Skype eller hjemme hos mig. Supervisionen skal være med til at sikre, at du går og udvikler din egen vej og ikke er på vej ind i en ny Idealfælde

 

N

1 times individuel Skype/telefon-livline til mig, når du har behov for det i forløbets løbetid. OBS afvikles inden sidste kursusgang

 

N

Arbejdsredskaber, viden og teknikker til din egen udvikling, ledelse og andres transformation

 

N

Refleksionsopgaver efter hvert trin

 

N

Ubegrænset mulighed for 24/7-sparring med de andre deltagere på holdet og med mig lige når du har brug for det i gruppens hemmelige Facebook-gruppe (hemmelig er FBs navn for, at andre ikke kan se, at du er medlem af gruppen)

 

N

Makkerordning fra gang til gang (af max 1 times varighed)

 

N

Et stærkt og opløftende netværk og fællesskab med ligesindede ledere og selvstændige. Dette er noget af det mest værdifulde i din fremkaldelses og udviklingsproces, idet alle kommer til at støtte og inspirere hinanden på rejsen.

 

N

Afslutningsmiddag med holdet på Skovshoved Hotel

 

Hvordan kommer jeg med?

Du kan først optages på forløbet, når du har talt med mig og vi har sikret os dels, at dette er det rigtige forløb for dig, og dels at vi er et godt match.

Vil du gerne være grundglad og karismagisk, og have mit følgeskab i din proces, så skriv til mig og fortæl om dig selv og din situation eller udfyld skemaet nederst på siden. Herefter kontakter jeg dig med henblik på at finde et tidspunkt, hvor vi kan tale sammen og finde ud af, om jeg er det rette match for din proces. Er det tilfældet, vil jeg elske at hjælpe dig med at finde din vej.

Tilmeld dig allerede i dag!

Tidsplan

HvornårHvadHvor
Umiddelbart efter tilmelding og betaling.
1 ½ timers varighed i tidsrummet 9-15.30
Senest d. 24/4
Individuel session.

Vi sætter din intention og afdækker dine mest dominerende mønstre, således at jeg ved, hvordan jeg bedst kan guide dig i udarbejdelsen af dit livskompas, og du ved, hvad du skal lede efter.
Hos Cecilie Gredal,
Højstrupvej 179,
2700 Brønshøj eller via Skype
D. 1/5 kl. 9.30 - d. 3/5 kl. 16.00
(let morgenmad fra kl. 9.00 - 9.30)
3 dages internatSkovshoved Hotel
Strandvejen 267
2920 Charlottenlund
D. 14/5 kl. 9.00 - ca. 10.30Gruppe mentoring og sparringVia videokonference
D. 28/5 kl. 9.00 - 16.001 Workshop/undervisningSkovshoved Hotel
Uge 24 individuelle sessioner efter aftale1:1 supervision - 1 1/2 timerOver Skype eller hos Cecilie
D. 12/6 kl. 9.00- ca. 10.30Gruppe mentoring og sparringVia videokonference
D. 26/6 kl. 9.00 - 16.001 Workshop/ undervisningSkovshoved Hotel
D. 1/8 Kl. 9.00 - ca. 10. 30Gruppe mentoring og sparringVia videokonference
D. 13/8 kl. 9.00 - aftenWorkshop/undervisning og afslutningsmiddagSkovshoved Hotel

Pris:

Din investering i at tage dit liv og lederskab til et nyt niveau, hvor du bliver karismagisk, bevidst og grundglad er på 35.000 kr. ekskl. moms (43.750 kr. inkl. moms).

Den individuelle sparring med Cecilie har alene en værdi af 10.000 kr. ekskl. moms og er inkluderet i det samlede forløbs pris.

Du kan også vælge at betale tre rater mod et tillæg. Første rate på 19.000 kr. ekskl. moms betales ved tilmelding, 2. og 3. rate er på 10.000 kr. ekskl. moms forfalder hhv. d. 1/6-2019 og d. 1/7-2019.

OBS! Din plads er først sikret, når betalingen er modtaget. Så snart det er sket, aftaler vi en tid til din indledende session på 1,5 time, hvorefter du er i gang med det forløb, der skal hjælpe dig med stå stærk, grundglad og karismagisk i dit personlige lederskab.

Har du spørgsmål omkring forløbet så skriv endelig direkte til mig på kontakt@ceciliegredal.dk eller send mig en sms på 42 32 12 90 og så vender jeg tilbage snarest muligt.

 

Vilkår for tilmelding:

Du er først tilmeldt, når din betaling er gået igennem. Såfremt du mod forventning alligevel måtte blive forhindret, kan du få 50% af betalingen tilbage frem til d. 1/4-2019. Herefter er tilmeldingen bindende.

Det er lykkedes mig at få glæden tilbage i mit job og i mit privatliv. Det er en fantastisk følelse.

Uden Cecilie var jeg aldrig lykkes med at genfinde glæden og letheden i mit liv – det var været det vildeste og mest fantastiske forløb sammen med den skønneste og mest fantastiske kvinde.

Lotte
Associate manager

Jeg laver undtagelsesvis også enkelte eksklusive individuelle udviklingsforløb, kontakt mig for mere info.

 

Jeg vil gerne have en samtale om, hvad jeg kan få ud af, at komme med på dette forløb

 

find styrken og det unikke ved dit personlige lederskab billede til slide-in

Velkommen, så snart du har bekræftet din tilmelding i den mail, du netop har modtaget, får du tilsendt den første del af sommerkurset.

Pin It on Pinterest