Tak for min nye kone

… sådan sagde Anders, da jeg mødte ham forleden dag. Nu tror du måske, at jeg har leget Kirsten giftekniv… men nej, Anders’ kone Mia har netop afsluttet et tre måneders forløb hos mig.

Første gang jeg mødte Mia, var hun træt, stresset, usikker, havde indre uro, ondt i maven og trykken for brystet. Hun var angst for at miste kontrol og begå fejl. Hun havde ingen tillid til, at livet kunne være anderledes for hende og var bange for, at give det hele videre til sin datter. Da jeg spurgte Mia, hvordan det ville være for hende, at leve et let og glædesfyldt liv, fik hun tårer i øjnene…

Jeg kender følelsen, jeg har selv været der – og jeg ved, at det på ingen måde handler om at tage sig sammen!

Gennem årene har Mia gået til psykolog, psykoterapeut og i coaching forløb. Følelsen af håb og lethed fortog sig hurtigt, og derfor havde hun ingen tillid til, at hun rent faktisk ville kunne lykkes med at skabe varige ændringer i sit liv, hun havde jo ikke gjort det – ENDNU!

Som du nok allerede har luret, har hun ikke desto mindre nu gjort det! Nu er hun klar over, hvad hendes styrker, passioner og værdier er – og hvor hun har stået i vejen for sig selv. Hun har ro i maven, energi, mod og lyst. Mia ved nu, hvad et godt liv er for hende, og har en klar strategi for, hvordan hun skal skabe det. Derudover ved Mia, hvad hun skal gøre, når hun bliver grebet af den frygt som uværgerligt kommer, når vi gør noget nyt og hæver vores liv til et højere niveau – og hun GØR det. Hun øver sig, falder i og rejser sig igen og igen.

Før fyldte det rigtig meget i hendes liv, hvad hun burde, skulle, kunne og hvad hun troede, at andre troede, var det rigtige at gøre. Hun har sågar gang på gang søgt og fået arbejde i en retning, der hverken var hendes støste talent eller passion, men hun var overbevist om, at det var det rigtige… Derfor følte hun sig forkert. Nu ved hun, at der ikke er noget som helst galt med hende. Hun var bare en pingvin på ækvator…

Det var det, jeg så afspejlet i hendes mands øjne. Anders så glad og lettet ud, for det har også været svært for ham ikke at kunne hjælpe Mia og føle sig magtesløs i forhold til hendes mistrivsel. Nu er situationen en anden. Det påvirker alle vores realtioner positivt når vi slipper ud af Idealfælden og genfinder os selv, vores overskud og glæde.

Det er så VILDT så stor transformation, vi mennesker kan gøre på kort tid, når vores puslespilsbrikker falder på plads. Og ja selv når det ser allermest sort ud, er der HÅB! Jeg ved, hvad der skal til – og jeg oplever det igen og igen ske. Jeg er taknemmelig over, at få lov til at stå i alle mine kunders ringhjørne, at facilitere deres kvantespring – at hjælpe dem med at blive LANGTIDSHOLDBARE og forløse deres energi.

Det er SIMPELT og det er LIVSBEKRÆFTIGENDE fantastisk og meningsfyldt!

Jeg elsker mit arbejde. Faktisk er det første gang i mit liv, at jeg efter en efterårsferie har haft sommerfugle i maven – af både spænding og glæde over at skulle igang igen. Både med mine private kunder, men også med de workshops og foredrag jeg skal og har holdt på forskellige arbejdspladser. “SLIP ud af IDEALFÆLDEN – og få energien og overskuddet tilbage”  – Vær først og fremmest menneske og dernæst din rolle og få succes med begge dele. DET ER MULIGT – og endnu bedre end det, det bliver både lettere, mere meningsfyldt og sjovt – og det kan også blive din virkelighed.

 

Uanset hvad så sørg for at nyde dit liv, om ikke hele tiden, så det meste af den – der gives ingen ommer!

Kærlige hilsner

Cecilie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gennembrud

Det er kun muligt at tilmelde sig Gennembrud efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Visdom

Det er kun muligt at tilmelde sig Visdom efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Mestring

Det er kun muligt at tilmelde sig Mestring efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Leader(R)evolution

Det er kun muligt at tilmelde sig lederuddannelsen efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Teamforløb

Jeg vil gerne høre mere omkring et teamforløb hos Cecilie.

Få værktøjerne til at forandre verden med dit lederskab

Få gamechangende inspiration og indsigt, så du kan tage dit lederskab til næste niveau – direkte i din indbakke.