Drop de tomme nytårsforsætter, og få hjælp til en reel og livsvarig forvandling

På mit lederudviklingsforløb rådgiver jeg dig i, hvordan du kan handle, så du kan forvandle dit liv.

Vi laver de samme nytårsforsætter år efter år: Mindre travlt, mere tid til familien, bedre balance, større glæde og frihed, vægttab… – ja du kan selv fortsætte listen. Men nytårsforsætter, uanset hvor gode de er, gør ingen nytte alene. Der går hurtigt hverdag i den, og så når vi aldrig den forvandling, vi længes efter.

Jeg har rådgivet ledere i mange år, og jeg inddrager ofte mine egne erfaringer i undervisningen, for at gøre det mere personligt, nærværende og praktisk anvendeligt. Jeg har nemlig også, før i tiden, lavet rigtig mange tomme nytårsforsætter. Jeg gik all in.

Jeg arbejder med et udtryk kaldet “idealfælden” – det handler om, at vi problemløser ved at sammenligne vores egen inderside med andres yderside og forsøger at leve op til alle mulige og umulige idealer. Jeg blev gang på gang fanget i: “Når først, jeg har opnået X, Y og Z, SÅ bliver alt godt!”

Det er ikke dig, der er noget galt med

Men i takt med at hverdagen indtraf, blev tiden presset, og jeg blev presset. Ligeså stille røg al min tillid til, at jeg kunne opnå X, Y og Z. Og gang på gang endte jeg med at gå all out. Jeg fik dårlig smag i munden. Dårlig samvittighed og en følelse af nederlag. Og jeg troede ikke på, at jeg nogensinde ville kunne lykkes med at skabe et liv, som jeg gad leve.

Jeg tænkte, at sådan skal livet nok bare være for mig, sådan er det at være voksen, jeg må bare knokle hårdere og tage mig sammen. Jeg spurgte ikke om hjælp. Jeg tænkte, at jeg burde kunne klare det selv. I dag ved jeg heldigvis, at det ikke passer, at ingen af os kan klare det hele selv. Vi er hjemmeblinde og derfor ikke i stand til at se os selv, vores muligheder og begrænsninger klart.

Og jeg ved, at det samme er tilfældet med dig.

Der er intet i vejen med dig. Der er måske noget i vejen med dine strategier, men jeg ved, at du kan lykkes med at blive tilfreds og glad i lederskab (og i dit liv) – jeg ved det, for jeg har gået vejen selv og hjælper dagligt ledere med at gøre det samme.

Stop med at knokle, og spørg om hjælp i stedet

Grunden til, at jeg er lykkedes med at leve et liv med et arbejde, som gør mig glad, er, at jeg opgav idealfælden om, at jeg burde være perfekt og kunne alting på egen hånd. I stedet rakte jeg ud og bad om hjælp. Det samme kan du. Du kan beslutte dig for, at det er slut med at knokle dig til forandring.

Jeg vil af hele mit hjerte anbefale dig at finde en, som du kan få følgeskab af. En der ser dig med de styrker, som du endnu ikke selv synes er noget, en som taler dig op, og som du har tillid til kan hjælpe dig derhen, hvor du gerne vil.

Jeg har gjort det for mange dygtige ledere. Jeg kan som ledelsesrådgiver hjælpe dig med at blive grundglad i dit liv og lederskab. Og lige nu har du mulighed for at komme med på mit næste udviklingsforløb. Forløbet styrker dit personlige lederskab og samtidigt opløser det stress, tankemylder og mistrivsel – og sætter noget langt bedre i stedet: Dig som grundglad med en viden om, hvad du vil, og at du er god nok, som du er.

Vil du have hjælp til at opnå den forvandling i dit liv, som du higer efter?

Så meld dig til mit næste lederudviklingsforløb her.

Hvis du vil høre mere om, hvad det handler om, inden du tilmelder dig, kan du komme til mit gratis infomøde den 10. januar 2019 – meld dig til her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gennembrud

Det er kun muligt at tilmelde sig Gennembrud efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Visdom

Det er kun muligt at tilmelde sig Visdom efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Mestring

Det er kun muligt at tilmelde sig Mestring efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Leader(R)evolution

Det er kun muligt at tilmelde sig lederuddannelsen efter en optagelsessamtale med Cecilie Gredal.

 

Der er begrænsede pladser på uddannelsens eksklusive små hold, og samtalen sikrer os, at du er et match til holdet.

Teamforløb

Jeg vil gerne høre mere omkring et teamforløb hos Cecilie.

Få værktøjerne til at forandre verden med dit lederskab

Få gamechangende inspiration og indsigt, så du kan tage dit lederskab til næste niveau – direkte i din indbakke.